Ünlü Hollywood Oyuncusundan Acı Haber Geldi! Oyunu Camiası Yasa Boğuldu!

Ünlü Hollywood Oyuncusundan Acı Haber Geldi! Oyunu Camiası Yasa Boğuldu!

Ünlü Hollywood Oyuncusundan Acı Haber Geldi! Oyunu Camiası Yasa Boğuldu!

4 Ocak 2023 Çarşamba 11:13

Marvel Sinematik Evreni'nin "Hawkeye" ve Mission Impossible serisinin "William Brandt"ı Jeremy Renner'ın hafta sonu kar kürerken kaza geçirdiği ve durumunun "kritik ama stabil" olduğu ortaya çıktı.

Renner'ın temsilcisi Pazar gecesi The Hollywood Reporter'a Renner'ın bir kaza geçirdiğini doğruladı ve şunları söyledi: "Kar kürerken hava durumuyla ilgili bir kazaya karışan Jeremy, durumunun 'kritik' olduğunu ancak şu anda 'stabil' olduğunu söyledi. Bunu doğrulayabiliriz.”

"DURUM KRİTİK AMA İSTİKRARLI"

Renner'ın sözcüsü konuyu Pazar akşamı ele aldı. The Hollywood Reporter'a yapılan açıklamada, "Kar kürerken hava durumuyla ilgili bir kazaya karışan Jeremy'nin yaraları nedeniyle 'kritik' olduğunu ancak şu anda 'stabil' olduğunu doğrulayabiliriz." Dedi.

Uçakla hastaneye kaldırılan Renner'ın yanında ailesinin olduğu belirtildi. Bu yıl ABD'yi soğuk hava dalgasının ve fırtınanın vurduğu Sierra Nevada dağlarında çiftliği olan Renner, sosyal medya hesabından fırtınanın ve kar yağışının büyüklüğünü gösteren bir fotoğraf paylaştı.

Deadly Trap ve City of Thieves filmleriyle iki Akademi Ödülü'ne aday gösterilen Renner, Marvel filmlerinde canlandırdığı Cliff Burton/Hawkeye rolüyle daha geniş bir kitleye ulaştı.