Milyonların Beklediği TOKİ Çekilişleri Başlıyor! Çekiliş Ne Zaman Olacak?

TOKİ'nin sosyal konut projesi ile ilgili bilinmeyenler tek tek ortaya çıkıyor. Öyle ki merak edilenler bakanlıktan gelen açıklamalar yanıt buldu. İlk kuralar ne zaman çekilecek? İşte merak edilenler ve çok daha fazlası haberimizde yerini alıyor. Detayları sizlerle paylaşacağız.

Milyonların Beklediği TOKİ Çekilişleri Başlıyor! Çekiliş Ne Zaman Olacak?

6 Kasım 2022 Pazar 10:18

TOKİ sosyal konut projesindeki son durum aktarıldı . Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'dan gelen açıklamada çeşitli detaylara yer verildi. Öyle ki güncel gelişmeler eşliğinde bizleri neler beklemekte? Milyonlarca kişinin başvuru yaptığı TOKİ sosyal konut projesindeki güncel gelişmeleri sizlerle paylaşacağız.

Bakan Kurum'dan Açıklama Geldi

Bakan Murat Kurum, yaptığı açıklamada kuraların yakın zamanda başladığına işaret etti ve hangi şehirlerde kuraların gerçekleşeceğine dair bilgi verdi. İlk etapta Ardahan ve Şırnak'ta gerçekleştirilecek olan kura için büyük bekleyiş sürüyor. Vatandaşlar bu noktada detaylı bir açıklama beklemekteydi. Gelen haberle birlikte bizleri tam olarak nelerin bekleyeceği de yanıt bulacak.

"Bununla beraber Güneydoğu Anadolu Bölgemizde 5 ilimiz, Doğu Anadolu Bölgemizde 7 ilimiz olmak üzere 7-16 Kasım tarihleri arasında 12 ilimizdeki 22 bin 57 konutumuzun kura çekimlerini gerçekleştireceğiz. Kuralarımız noter huzurunda, şeffaf bir şekilde ve canlı yayın olarak TOKİ’mizin resmi sosyal medya hesaplarından takip edilebilecek. İnşallah tüm yuvalarımızı, konut arsalarımızı, iş yerlerimizi 2 yıl içerisinde vatandaşlarımıza teslim edeceğiz Hayırlı, uğurlu olsun."