Hyundai 2021 Model Araçlara Kampanya Başlattı! Hyundai Otomobilde Faiz İndirimi Uygulanıyor!

Hyundai, yeni bir otomobil kampanyası ile karşımıza çıkıyor. Otomobil fiyatlarına zam geldi ama Kasım ayında Hyundai'den önemli bir kampanya duyuruldu. Kampanyaya göre Hyundai Kona'nın 2021 modelini satın alacaklar için kredi faiz indirimine gidilecek. Sıfır model otomobilde faiz yüzde kaç?

Hyundai 2021 Model Araçlara Kampanya Başlattı! Hyundai Otomobilde Faiz İndirimi Uygulanıyor!

19 Kasım 2021 Cuma 12:24

Hyundai, Kasım ayı itibariyle Kona model araçlarında önemli bir indirime gitti. Kredi kampanyasındaki faiz oranının düşürüldüğü vurgulandı. Eğer 2021 model otomobil satın almak istiyorsanız bu konuda Hyundai büyük bir destek sunuyor. Çünkü sanılanın aksine araç fiyatları artsa bile bazı otomobil üreticileri önemli kampanyalar yapmayı sürdürmekte. Peki faiz oranı yüzde kaç? Üstelik verilecek kredinin tutarı da açıklandı. Kredi ile otomobil alacakların bu fırsatı kaçırmaması gerektiği belirtiliyor.

Hyundai Kona Otomobil Kampanyası

Hyundai Kona 2021 model otomobili satın almak isteyenler 75 bin TL'ye kadar kredi çekebilecek. Kredi için belirlenen faiz oranı ise %0,99 olarak açıklandı. 12 ay vade ile verilecek kredi dikkat çekti. Peki kredili otomobil kampanyasının son tarihi ne zaman? Başvurular için geç kalmamanız gerekiyor. 2021 model otomobil satın alacaklar için önemli bir duyuru yapıldı.

Son Gün 30 Kasım

Otomobil kampanyasından yararlanarak uygun koşullarda araç sahibi olmak istiyorsanız 30 Kasım'a kadar başvuruda bulunmak zorundasınız. Böylelikle otomobil sahibi olabilirsiniz. Hyundai'nin son model Kona aracı çeşitli güvenlik ve konfor testlerinden başarıyla geçmişti.