EYT İçin Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'ndan Son Açıklama Geldi!

EYT'den gelen haberle birlikte pek çok kişinin EYT düzenlemesini beklediği belirtiliyor. EYT ne zaman çıkacak ve kaç milyon kişi yararlanabilecek? EYT'de ilk maaşlar ne zaman yatırılıyor? Bakanlığın açıklaması milyonların dikkatini çekmiş vaziyette diyebiliriz.

EYT İçin Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'ndan Son Açıklama Geldi!

11 Kasım 2022 Cuma 10:47

EYT düzenlemesinin ne zaman çıkacağı merak ediliyor. Güncel gelişmelerle birlikte çeşitli ifadelere yer verildi. Öyle ki bizi hangi detaylar bekliyor sizlerle paylaşacağız. Son zamanlara damgasını vuran ve dikkatleri üzerine çeken EYT ile ilgili her kafadan ayrı ses çıkıyor. Dolayısıyla resmi kaynaklardan gelen açıklama daha da önem kazandı. Güncel gelişmeler ve dahası ile ilgili bilgiler ileteceğiz.

EYT Düzenlemesi Devam Ediyor

Henüz taslakta olan EYT düzenlemesi ile ilgili hükümetin çalışmaları sürüyor. Meclis'e ne zaman taşınacağı konusunda sorular sorulmakta. Öte yandan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'ndan gelen açıklama dikkatleri üzerine çekti.

EYT Ne Zaman Çıkacak?

Bakanlıktan gelen açıklamada EYT'nin ne zaman çıkacağına yanıt olarak “Bakanlığımız emeklilikte yaşa takılanlar için yapılacak düzenleme konusunda başta işçi ve işveren örgütleri olmak üzere odalar ve diğer ilgili sivil kuruluşlarla sürdüğü görüşmeleri tamamladıktan sonra çalışmaya nihai halini verip TBMM’ye sunacak ve uygulama takvimi TBMM tarafından belirlenecektir” açıklaması yapıldı.