Ajda Pekkan'dan Acı Haber Hayranlarını Üzdü! Ajda Pekkan Apar Topar Hastaneye Kaldırıldı!

Ajda Pekkan'ın Kasım ayı konserleri sağlık durumundan ötürü iptal oldu. Peki ya kendisi hakkında neler biliyoruz? Güncel detayları paylaşacağız. Öte yandan gelinen noktada bizleri nelerin beklediği de belli oldu. Sağlık durumu ile ilgili yapılan açıklama dikkat çekti.

Ajda Pekkan'dan Acı Haber Hayranlarını Üzdü! Ajda Pekkan Apar Topar Hastaneye Kaldırıldı!

3 Kasım 2022 Perşembe 13:30

Ajda Pekkan, gündeme girdiği ameliyat ile geldi. Öyle ki kalça kemiğindeki problem nedeniyle bir süre ekranlara gözükmeyecek. Kendisinin sahne alması bekleniyordu ancak konserleri de iptal edildi. Sağlık durumuyla ilgili neler biliyoruz? Güncel detaylara yer vereceğiz ve çeşitli ifadelerden söz edeceğiz. Öyle ki ünlü ismin bir süre sahneler olmayacağı bilgisi büyük yıkım yarattı.

Ajda Pekkan Sağlık Durumu Nasıl?

Ajda Pekkan'ın sağlık durumu nasıl merak ediliyor. Gelinen noktada bizleri çeşitli detayların beklediği belirtildi. Öyle ki güncel gelişmeler ışığında neler yaşanacağını da açıklayacağız. Sonrasında ise ünlü şarkıcıya dair bilgi veren yazıyı da paylaşacağız. Menajer Oğuz Arınmış'tan gelen açıklama şok etti.

Menajeri Duyuru Yaptı

Kalça kemiğindeki sorun nedeniyle ameliyat edilen Ajda Pekkan, menajerinin açıklaması ile  gündeme geldi. Arınmış, yapmış olduğu sosyal medya açıklamasında "Sn. Ajda Pekkan'ın sabaha karşı evinde düşmesi sonucunda kalça kemiğinde oluşan çatlak neticesinde ameliyata alınmış olup, kasım ayı konserlerimizi üzülerek iptal ettiğimizi belirtmek isterim." ifadesine yer verdi.