Esra Erol'a Tepkiler Çığ Gibi Büyüyor! Esra Erol'da Yayından Kaldırılacak mı? ATV Olaya El Attı..

Esra Erol ile ilgili yaşanan olay dikkat çekti. Canlı yayında dayak görüntüleri yayınlandı. Boşanmak üzere olan ikili arasındaki tartışma bir anda kavgaya dönüştü. Üstelik Esra Erol'un bir hamlesi tepki gördü. ATV'deki programın kapatılması gerektiğini düşünenlerin sayısı arttı.

Esra Erol'a Tepkiler Çığ Gibi Büyüyor! Esra Erol'da Yayından Kaldırılacak mı? ATV Olaya El Attı..

21 Nisan 2022 Perşembe 22:43

Esra Erol, canlı yayındaki görüntüler nedeniyle pek çok kişinin tepkisin çekti. Bir süre önce yine sosyal medyada tepkilerin hedefi olmuştu. Şimdi ise durumun bambaşka olduğu dile getiriliyor. Peki ünlü isim hakkında ortaya atılan iddialar nedir? Son dakika gelişmeleri ve çok daha fazlasına değineceğiz. Esra Erol'un programı kapanabilir. ATV'nin bu konuda nasıl bir adım atacağı merakla bekleniyor.

Adil Nurgül'e Saldırdı!

Canlı yayında Adil ve Nurgül arasındaki fotoğraf tartışması bir anda kavgaya dönüştü. Adil Nurgül'ün üzerine yürüdü ve hiç istemediğimiz olaylar yaşandı. Yerde sürüklenen Nurgül'ün hemen ardından reklam arası verildi.

Nurgül Canlı Yayına Devam Etti!

Öte yandan Esra Erol'un Nurgül'ü canlı yayına çıkarmaya devam etmesi dikkat çekti. Yara bere içerisinde kalan kadın, programda bulunmaya devam etti. Hal böyle olunca Esra Erol sosyal medyada büyük tepki çekti. Pek çok kişi programın kapatılması gerektiğini savundu. Daha önce de bu tarz bir tepki ile karşılaştığı biliniyor. ATV'de yayınlanan programa ilişkin merak edilenleri paylaşmaya devam edeceğiz.