Ziraat Bankası Konut Kredisine Uygun 1+1 Daireyi Şok Bir Fiyatla Satıyor!

Yatırım amacıyla veya oturmak için uygun fiyatlı konut arayan vatandaşlara müjdeli haber Ziraat Bankası’ndan geldi. Banka, Aralık ayında başlattığı ihaleyi Ocak ayında da sürdürerek Nevşehir konumunda bir stüdyo daire satışı yapacak. Yeni duyurulan ihale için ilk teklifler alınmaya başlandı. Ziraat Bankası, satışını gerçekleştirdiği evi oldukça uygun bir fiyat tarifesi ile satışa sunuyor.

Ziraat Bankası Konut Kredisine Uygun 1+1 Daireyi Şok Bir Fiyatla Satıyor!

2 Ocak 2022 Pazar 18:58

Ziraat Bankası tarafından satışı gerçekleştirilmekte olan evin özellikleri de duyuruldu. Son yapılan açıklamalara göre evin Nevşehir Kozaklı ilçesinde olduğu ve Emek Mahallesi, Şehit Polis Recep şahin Caddesi civarında yer aldığı bildirildi. Ev, toplamda 65 mt2 büyüklüğünde ve 2012 yılında inşa edildi.

Ziraat Bankası Tarafından Satılan Ne Kadar?

Konutu yatırım veya kullanım amacıyla satın almak isteyen kişilere fiyat bilgisi de son dakika haberi olarak duyuruldu. Ziraat Bankası, Nevşehir’deki konutun 122 bin 500 liradan satışını gerçekleştirdiğini beyan etti. Konutu almak isteyen vatandaşların ister peşin ödeme isterlerse taksit imkanlarından yararlanabildiklerini de açıkladı.

Ziraat Bankasından Ev Almak İçin Nasıl Kredi Çekilir?

Ziraat Bankası, ev almak için kredi kullanmak isteyen müşterilerine konut kredi paketlerini de sunmaktadır. Banka, vatandaşlar için 120 aya varan vade imkanlarıyla %1.20 faiz oranlı kredi imkanı sağlamaktadır. Müşterilerin bankadan konut alabilmek için ilk ödemede %10 peşinat ödemeleri de yeterli olacaktır.