Ziraat Bankası Kadın ve Gençlere Düşük Faizli Kredi Sağlıyor!

Ziraat Bankası kadına ve gence değer veriyor. Üretime katılmaları için önemli bir kredi kampanyasını başlattılar. Tarımsal destekler hız kesmezken bir yandan da uzun vadeli uygun faizli kredi müjdesini verdiler. Peki krediler hakkında neler biliyoruz?

Ziraat Bankası Kadın ve Gençlere Düşük Faizli Kredi Sağlıyor!

13 Nisan 2022 Çarşamba 21:54

Ziraat Bankası'ndan gelen açıklama ile birlikte kadın ve gençlere müjdeli haber verildi. Tarımsal desteklerini durmadan sürdürmeye devam eden banka, çeşitli kredilerle de adından söz ettiriyor. Ziraat Bankası Genel Müdürü Alpaslan Çakar'ın yaptığı açıklama da gündeme bomba gibi düştü. Peki tarımsal krediler hakkında neler biliyoruz?

Bankanın Desteği Sürüyor!

Üreticilerin çektiği kredilerde ödeme sıkıntıları yaşanması durumunda Ziraat Bankası'nın yapılandırma ve taksitlendirme işlemlerinde yardımcı olduğu belirtildi. Ayrıca faiz destekli kredilerle de tarıma katkı sunuluyor. Söz konusu kredilerle birlikte genç ve kadınlar için de çeşitli hamlelerde bulunulduğu belirtilmekte.

Kadınlara ve Gençlere Uygun Kredi!

Öte yandan kadın ve gençlerin de üretime teşvik edilmesi maksadı ile uygun kredi çekebileceklerinin müjdesi verildi. Tarım alanına yönelmeleri ve üretimde söz sahibi olmaları için uzun vadeli kredi seçeneklerinin sunulduğu biliniyor. Haliyle bu gelişme ile birlikte Ziraat Bankası üretim adına büyük bir adım atmışa benzemekte. Ziraat Bankası Genel Müdürü Alpaslan Çakar'ın açıklamaları dikkatle dinlendi.