Zamların Bir Yenisi Sadece LPG'ye Vurdu! LPG Pompa Fiyatı Ne Kadar Oldu?

Vatandaşın bütçesine etkileyecek LPG yeni zammı geldi. Uluslararası piyasalarda artan maliyet artışlarından dolayı LPG fiyatı 61 dolara geldi. Bunun üzerine LPG’ye zam geliyor. Yeni zam ne kadar fiyatlandırma alacak? Yeni zamlar ne zaman gelecek? Güncel LPG fiyatları ne kadar? LPG fiyatları detayları haberimizde paylaşımı sağlandı.

Zamların Bir Yenisi Sadece LPG'ye Vurdu! LPG Pompa Fiyatı Ne Kadar Oldu?

4 Şubat 2022 Cuma 18:58

Araç kullanan kişilerin gider fiyatı dur durak bilmiyor. Yapılan benzin zamlarından sonra LPG’ye zam geliyor. Süreç içerisinde uluslararası piyasanın maliyet artışından dolayı bu durum kaynaklanıyor. LPG fiyatı 61 dolar yükselmesinden dolayı maliyet artışı gerçekleşti. Yükselişin ardından ilerleyen zamanlarda bu tür zam gelecek mi sorusu da meydana geliyor. Bugünden itibaren geçerli olacak yeni zamlı fiyatı da ortaya çıktı?

LPG Zammı Pompaya Ne Kadar Yansıyacak?

LPG zammı pompaya 40 kuruş olarak sağlayacak.

LPG Fiyatı Güncel

LPG’nin yeni zamlı fiyatıyla birlikte ortalama 9 lira 70 kuruş olarak yer alıyor. LPG Fiyatları olarak İstanbul Avrupa bölgesinde 9.77 TL, İstanbul Anadolu bölgelerinde 9.60 TL, İzmir ilinde 9,60 TL, Ankara ilinde 9,77 TL olarak işlem görüyor.

LPG’ye Tekrar Zam Gelecek mi?

Küresel piyasa içerisinde tekrardan fiyat artışı gelirse yeni zam da gelebilir. Uzmanların görüşlerine göre Şubat ayının sonuna doğru tekrardan yeni zam yansıması gelebilir. Gelebilecek zamlar ise tekrardan pompaya yansıyarak gelecek. Vatandaşların akaryakıt gideri haftadan haftaya artış gösteriyor. İlerleyen zamanlarda neler olacak göreceğiz.