Yumurtadan Rekor Zam! Asgari Ücret Seviyesinde Yumurta Fiyat Artışı!

Yumurtaya gelen zamla birlikte market fiyatlarındaki gelişme merak edildi. Peki ya yumurta kaç TL'den satılacak? %40'lık fiyat artışıyla birlikte merak edilenler yanıt buluyor. Asgari ücret daha hesaplara yatmadan erimeye başladı bile. Marketteki gıda fiyatlarını görenler şok oldu.

Yumurtadan Rekor Zam! Asgari Ücret Seviyesinde Yumurta Fiyat Artışı!

8 Temmuz 2022 Cuma 16:33

Yumurta fiyatları gittikçe artıyor. Öyle ki artık et kadar değerli olacağı dahi tahmin edilmekte. Peki ya yumurta yüzde kaç arttı? Fiyatlardaki güncel durum ve marketlerde zamlı halden satılıp satılmadığı sorusunu cevaplayacağız.

Yumurta %40 Zamlandı!

Yumurt fiyatları %40 zamlandı. Bu yüksek fiyat artışından sonra dahi üreticiler yetersiz olacağını söylüyor. Dolayısıyla yüksek zamlarla birlikte asgari ücret daha hesaplara yatmadan para erimeye başladı. Peki ya bu durum karşısında nasıl bir adım atılacak?

Marketteki Fiyatlar Henüz Değişmedi!

Marketteki yumurta fiyatları henüz güncellenmiş değil. Dolayısıyla yakın zamanda market fiyatlarının artması bekleniyor. Yumurtadaki fiyat gelişmesiyle birlikte diğer temel gıda ürünlerinde de artış olabileceği belirtildi. Detayları sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Bakalım yakın zamanda hangi temel gıda ürününde fiyat artışı yaşanacak? Eğer bu şekilde devam eder ise asgari ücret birkaç ay içerisinde zamsız haline dönebilir.