Yeni Volkswagen Polo'dan Yeni Fiyat Listesi! Sıfır Otomobile İndirim Yapıldı!

Yeni Volkswagen Polo satın almak isteyenleri heyecanlandıran bir gelişme yaşandı. Sıfır otomobillerde büyük indirim yapıldı. Volkswagen, müşterilerine büyük sürpriz yaptı. Peki 2022 Ocak ayında Yeni Volkswagen Polo fiyatları ne durumda? Otomobil satın alacaklar güncel fiyat listesini görünce gözlerine inanamadı...

Yeni Volkswagen Polo'dan Yeni Fiyat Listesi! Sıfır Otomobile İndirim Yapıldı!

13 Ocak 2022 Perşembe 12:08

Volkswagen'in yapmış olduğu indirimlerin sonu bir türlü gelmiyor. Pek çok otomobil modelinde indirime gidildi ve fiyat listesine anlık olarak yansıdı. Peki yenilenen Yeni Volkswagen Polo'nun özellikleri neler? Eski kasa modellerini andıran otomobil için çeşitli özellikler sıralandı. Ancak bir yandan da sıfır otomobil alacakları heyecanlandıran gelişmelere imza attı. Çünkü fiyatlar yılbaşından sonra iyice artacak diye bekleniyordu. Otomobilde ise tam tersi fiyatlar bir anda düştü. İndirimli haldeyken satın almak isteyenlere güncel fiyatlar açıklandı. 2022 yılı itibariyle Ocak ayında Yeni Volkswagen Polo fiyatları kaç TL oldu?


Yeni Volkswagen Polo 2022 Fiyatları

Yeni Polo 1.0 80 PS Manuel Impression

Satış fiyatı: 360.400 TL

 

Yeni Polo 1.0 TSI 95 PS Manuel Life

Satış fiyatı: 375.600 TL

 

Yeni Polo 1.0 TSI 95 PS DSG Life

Satış fiyatı: 409.400 TL

 

Yeni Polo 1.0 TSI 95 PS DSG Style

Satış fiyatı: 476.100 TL

 

Fiyatlara Zam Gelecek mi?

Otomobil satın almak isteyenlerin dikkatlice incelediği 2022 Ocak ayı Yeni Volkswagen Polo fiyatlarında artış yaşanır mı merak ediliyor. Şimdilik herhangi bir gelişme yaşanmasa da önümüzdeki günlerde otomobil fiyatları tekrar gözden geçirilebilir. Bu nedenle bayilerden fiyat sorgulanması ve ona göre hareket edilmesi tavsiye olunur.