Yaz Sezonun Bitmesine Yakın Doğalgaz Fiyatları da Değişti! Doğalgaza Zam Gelecek mi?

Doğalgaz fiyatları, Avrupa'da iyice yükseldi. Hal böyle olunca çeşitli maliyet artışları bize de yansıyacak mı merak ediliyor. Döviz kaynaklı yükselişin hemen ardından BOTAŞ'taki açıklama dikkat çekiyor. İşte Eylül ayı itibarıyla doğalgaz fiyatlarındaki son durum haberimizde...

Yaz Sezonun Bitmesine Yakın Doğalgaz Fiyatları da Değişti! Doğalgaza Zam Gelecek mi?

27 Ağustos 2022 Cumartesi 10:07

Doğalgaz fiyatları son dönemdeki fiyat grafiği ile dikkat çekti. Öte yandan yaz mevsiminin son demlerinin yaşandığı bu zaman diliminde, doğalgaz için bir düzenleme yapılacak mı? Pek çok kişi güncel fiyatları merak ediyor. Öte yandan BOTAŞ'tan gelecek açıklama dikkatleri üzerine çekecek.

1 Eylül'de Zam Var mı?

Doğalgaz fiyatlarında 1 Eylül zammı uygulanacak mı merak edilmekte. Dolayısıyla merak edilen sorular da bu şekilde yanıt bulacak. Pek çok kişinin yakından takip ettiği detaylar ve dahası cevaplanacak. Öte yandan BOTAŞ'ın doğalgaz zammıyla ilgili atacağı adım fazlasıyla kritik gözüküyor.

Dolar Bazlı Maliyet Artışı Oldu!

Avrupa'daki yükselişle birlikte BOTAŞ'ın maliyetlere göre doğalgaz fiyatlarında artış yapması bekleniyor. Şirketten henüz zamma ilişkin bir açıklama gelmiş değil. Fakat Eylül ayı itibarıyla çeşitli gelişmelere yer verilmesi muhtemel. Şimdilik büyük bekleyişin sürdüğünü belirtelim. Bakalım BOTAŞ bu konuda bir adım atacak mı yakında göreceğiz gibi gözüküyor.