Yapı Kredi'den Emeklileri Sevinçten Havalara Uçuracak Ödeme Fırsatı! 7000 TL Anında Hesabınızda!

Yapı Kredi'den gelen haber herkesin dikkatini çekti. Emekliler, yüksek oranda promosyon alabilmek için yola koyuldu bile. Peki ya 7000 TL'lik ödeme kaç günde hesaba yatıyor? Üstelik bu fırsatı kaçırmamak için elinizi çabuk tutmanız gerekebilir. Detayları sizlerle paylaşıyoruz.

Yapı Kredi'den Emeklileri Sevinçten Havalara Uçuracak Ödeme Fırsatı! 7000 TL Anında Hesabınızda!

26 Ağustos 2022 Cuma 16:17

Yapı Kredi, önemli bir kampanyaya imzasını atıyor. Öyle ki promosyon kampanyasında fiyatları güncelledi ve yüksek ödemeler yapacak. Hatta asgari ücreti de geçecek ödemelerle karşımıza çıkıyor. Peki ne kadar maaşınız var ise 7000 TL ödeme alabilirsiniz? Çeşitli detaylar ve çok daha fazlası haberimizde yerini alacak. Güncel gelişmeleri sizlerle paylaşacağız.

Yapı Kredi'den Yüksek Promosyon!

Yapı Kredi Bankası, 1499 TL'ye kadar emekli maaşı alanlara 4850 TL ödeme yapacak. Öte yandan 1500 TL ve 2500 TL arasında ödeme alan emeklilere 6000 TL vereceği öğrenildi. Son olarak, 2500 TL ve üstünde emekli maaşı alıyorsanız 7000 TL'lik ödemenin sahibi olacaksınız. Öte yandan maaş taşıma işleminden sonraki süreçte 60 gün içerisinde iki yeni fatura ödeme talimatı vermeleri durumunda 100 TL daha ödeme alma  hakkında sahip olacaklar.

Birkaç Günde Hesabınızda!

Öte yandan emeklilere verilen ödemeler birkaç gün içerisine hesaba yatıyor. Sizler de promosyon ödemesi için Yapı Kredi'yi tercih edebilirsiniz. Güncel gelişmeler ve çok daha fazlasını sizlerle paylaşacağız.