Vatandaş İsyan Etti! Zamlı Sigara Fiyat Listesini Görenler Yeter Artık Dedi..

Sigaraya gelen zamla birlikte güncel fiyatlar merak edildi. Sigara fiyatları gerçekten yükseldi mi? Nisan ayında sigara kaç TL'den satılmakta? 2022 yılı sigara ile ilgili güncel fiyatlar ve çok daha fazlası haberimizde yer alıyor. Tütün ürünlerine yeni bir zam yolda mı?--

Vatandaş İsyan Etti! Zamlı Sigara Fiyat Listesini Görenler Yeter Artık Dedi..

19 Nisan 2022 Salı 13:16

Sigara fiyatlarında yaşanan gelişme ile birlikte güncel sonuçlar merak edildi. Son zamanlarda sigaraya dair merak edilenler yanıt buluyor. Özellikle de Ramazan'dan önce zam geleceği belirtiliyordu. Gerçekten de Ramazan'dan bir süre önce fiyatlarda zam gelişmesi yaşandı. Şimdi ise tekrardan sigaranın birkaç TL'lik zamla karşılaşacağı belirtiliyor. Nisan ayında duyurulan bu haberle ilgili neler biliyoruz?


Sigaraya Yeni Zam Geliyor mu?
Sigaranın tekrardan zamlanacağı tahmin edilmekte. Dolayısıyla fiyatlar artacağı vakit en az birkaç TL'lik zam gelişmesi meydana gelecek. Söz konusu bu haberle birlikte güncel gelişmeleri tarafınıza ileteceğiz. Şimdilik, "sigaralar kaç TL'den satılıyor" sorusunun cevabını aşağıda verdik. Nisan 2022'de merak edilenler ve çok daha fazlası ortaya çıkıyor.


Sigara Fiyatları Nisan 2022
Winston Slender 22 TL
Winston Xsence 24 TL
Tekel 200 23,5 TL
Tekel 2001 23,5 TL
Marlboro Roll 50 25 TL
Marlboro Edge 25 TL
Marlboro Edge blue sky 25 TL
Murattı 25 TL
Murattı Blu 24 TL
Chesterfeild 23,50 TL
L&M 23,50 TL