Ünlü Akaryakıt İstasyonu Benzin ve Motorinde İndirim Yapacağını Duyurdu! İşte Benzin ve Motorin Güncel Fiyatları

Aytemiz'den gelen akaryakıt açıklaması şaşırttı. Kimse böyle bir gelişmenin yaşanmasını beklemiyordu. Benzin, motorin ve LPG otogazı indirimli almak isteyenler sıraya girdi bile. Peki akaryakıttaki bu kampanyaya nasıl katılabilirsiniz? İşte akaryakıt alışverişine dair son dakika detayları ve çok daha fazlası haberimizde yer alıyor.

Ünlü Akaryakıt İstasyonu Benzin ve Motorinde İndirim Yapacağını Duyurdu! İşte Benzin ve Motorin Güncel Fiyatları

22 Mart 2022 Salı 19:19

Aytemiz akaryakıt istasyonu üzerinden benzin, motorin ve LPG otogaz alımlarına ilişkin sevindiren haber geldi. Bundan sonraki süreç içerisinde İş Bankası müşterilerinin daha uygun fiyata akaryakıt alabileceği belirtiliyor. Çeşitli ödeme yöntemlerini kullanarak yapacağınız akaryakıt alışverişlerinde indirim kazanacaksınız.

%1 İndirim Olacak!

Akaryakıt fiyatlarına ilişkin yapılan indirim ise dikkat çekti. Maximum Mobil ile Pazarama Araçta Öde seçeneğini kullanarak ödeme yapmanız durumunda bu kampanyadan faydalanabileceğiniz belirtiliyor. Mobil uygulama üzerinden kampanyaya katılım sağlamanız da oldukça önemli.

Hangi Kartlar İçin Geçerli?

31 Mart'ta sona erecek Aytemiz ve İş Bankası arasındaki bu anlaşmada hangi kartlar kullanılacak merak ediliyor. Resmi internet sitesinde yapılan açıklamalara göre İş Bankası Bankamatik Kartları, İş Bankası Maximum özellikli kredi kartları (Maximum, MercedesCard, Maximiles, İş’te Üniversiteli, Maximum Genç, Maximum Pati Kart) kartları için geçerliliğini korumakta. Dolayısıyla doğru kart ile işlem yaptığınızdan emin olun yoksa kampanyadan faydalanamayabilirsiniz.