Trendyol, N11 ve Gittigidiyor'dan 14 Şubata Özel 160 Lira Hediye!

Garanti Bankası'nın kampanyasında çeşitli alışveriş sitelerinden yapacağınız alışverişe hediye bonus verilecek. Bu bonus paralar ile harcama yapabileceksiniz. Peki kampanyaya nasıl katılınır? Garanti Bankası, N11, Trendyol ve Gittigidiyor ile bağlantılı kampanyaya dair detaylar...

Trendyol, N11 ve Gittigidiyor'dan 14 Şubata Özel 160 Lira Hediye!

12 Şubat 2022 Cumartesi 21:20

Ünlü alışveriş sitelerinde geçerli olan indirim dikkat çekti. Sevgililer Günü'nde pek çok kişinin merak ettiği gelişmeye ilişkin bazı yorumlarda bulunuldu. Garanti Bankası'nın kampanyası ile yapacağınız alışverişlerde bonus puan kazanacaksınız. Bunları ise indirim olarak kullanabilir veya farklı şekilde değerlendirebilirsiniz. Peki kampanyaya katılım koşulları nelerdir? 14 Şubat Sevgililer Günü'ne özel yapılan bu kampanyanın ne zaman sona ereceği de merak edildi.

160 TL Hediye Puan

Yapacağınız 500 TL üstü harcama ile birlikte 30 TL bonus kazanıyorsunuz. Böylelikle toplam 120 TL'ye kadar kazanabilirsiniz. Ancak GarantiPay ile işlem başına 10 TL'den toplam 160 TL kazanma şansınız bulunmakta. Bu durumda pek çok kişinin merak ettiği üzere kampanya ne zamna sona erecek araştırılıyor. Sevgililer Günü ile birlikte kampanyaya daha fazla ilgi gösterileceği tahmin edilmekte.

Kampanyada Son Tarih!

Kampanyanın 28 Şubat' a kadar devam etmesi beklenmekte. Dolayısıyla elinizi çabuk tutmanız durumunda kampanyadan süresi dolmadan yararlanabilirsiniz. Ay sonunda sona ereceği bilgisi iletildi. Mobil uygulama üzerinden veya SMS ile başvurma imkanınız da bulunuyor.