TOKİ'den Sevindiren Açıklama Az Önce Geldi! TOKİ Borç Kapama İndirimine Yapacağını Açıkladı!

TOKİ'den borç kapatmak isteyenler ve tapu sahibi olacaklara müjdeli haber geldi. 2022 yılı TOKİ indirimi başladı. Peki ne zaman sona erecek? Yüzde kaç indirimin yapıldığı da merak ediliyor. Son dakika gelişmeleri ve çok daha fazlasını sizlerle paylaşacağız. Dolayısıyla TOKİ indirimi büyük dikkat çekmekte...

TOKİ'den Sevindiren Açıklama Az Önce Geldi! TOKİ Borç Kapama İndirimine Yapacağını Açıkladı!

13 Nisan 2022 Çarşamba 20:56

TOKİ'nin her yıl düzenli olarak yapmakta olduğu indirimler başladı. Buna göre TOKİ'ye olan borcunu en kısa sürede ödeyerek tapusuna sahip olmak isteyenler için indirim yapılacak. Bunun için bankaya müracaatlarda zaman sınırı bulunuyor. Dolayısıyla elini çabuk tutanlar %22'lik indirimden faydalanabilecek. Söz konusu indirimle birlikte kimlerin kampanyadan yararlanabileceği merak edildi.

Son Gün 19 Nisan Salı!

İndirimlerden faydalanmak için son günün 19 Nisan Salı günü olduğu belirtiliyor. Dolayısıyla bu tarihten sonra indirimli bir şekilde borç ödeyemeyeceksiniz. Tüm gelişmeler dahilide şu ana kadar kampanyadan kaç kişinin yararlandığı merak edildi. Yapılan açıklamalar doğrultusunda çeşitli gelişmelere de yer verildi.

14 bin 575 Kişi Faydalandı!

İndirimden şu ana kadar 14 bin 575 kişinin faydalandığı belirtiliyor. Dolayısıyla bu gelişme ile birlikte son güne kadar daha pek çok kişinin faydalanabileceği bilinmekte. En kısa sürede bankaya gerekli müracaatı yapanların başvurusu değerlendirilecek. İndirimli şekilde tapu almak mümkün hale gelecek.