TOKİ'den Ev Sahibi Olmayan Kalmayacak! TOKİ 2+1 ve 3+1 Evler İçin Başvurular Açılıyor!

TOKİ konut başvurularıyla ilgili müjdeli haber verildi. 2+1 ve 3+1 daireler için başvurular başlıyor. Peki ya kimler ev sahibi olabilecek? 1 milyon 200 bin konut için 22 farklı ilde çalışmalar başlatıldı. İşte TOKİ'den ev sahibi olmak istiyorsanız bu detaylara göz atmalısınız.

TOKİ'den Ev Sahibi Olmayan Kalmayacak! TOKİ 2+1 ve 3+1 Evler İçin Başvurular Açılıyor!

9 Temmuz 2022 Cumartesi 14:47

TOKİ, son döneme damgasını vuracak bir hamle ile karşımıza çıktı. 2023 yılına kadar inşa edilecek konutlarla birlikte pek çok kişi güncel gelişmeleri yakından takip ediyor. Özellikle de 2+1 ve 3+1 konutlarda bizleri neler beklemekte? Güncel gelişmeler ve çok daha fazlası gözler önüne serildi. Başvurular için gerekli olan şartlar ve dahasını açıklayacağız.

TOKİ Konut Başvuruları Başlıyor!

TOKİ, 1 milyondan fazla konutu 22 ilde inşa edecek. Üstelik başvuru yapmanız için çeşitli şartlar öne sürülecek. Detaylarıyla birlikte pek çok kişi yaşanacak gelişmeleri yakından takip ediyor. Öyle ki TOKİ'nin inşa edeceği konutlara dair sizler nasıl başvuruda bulunacaksınız? İşte güncel açıklamalar...

TOKİ Konut Başvuru Şartları

  • Kimlik cüzdanı fotokopisi,
  • Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimleri, kredi kullanım durumlarına göre T.C. Emekli Sandığından alacakları "Hak Sahipliği Belgesi"
  • Engelli vatandaşlar Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğünün verdiği  kimlik kartının fotokopisi veya tam teşekküllü bir devlet hastanesinden alınmış olan sağlık heyet raporu (en az yüzde 40 engelli olduğuna dair)
  • Emekli vatandaşlar ise Sosyal Güvenlik Kurumundan aldıkları Emekli Kimlik Belgesini ya da belgesi henüz çıkmadıysa emekli olduğunu gösteren belge ya da yazıyı ibraz edeceklerdir.