TOKi'den Ev Alacaklara Müjde! Toki Ev Sahibi Olmak İsteyenler İçin Tarih Verdi

TOKİ'nin yeni kampanyası çok konuşulacak. 22 Mart'ta başlayacak kampanya ile ev sahibi olanlar ve borç ödeyenlere önemli bir fırsat sunulacak. Sıfır ev satın almak için TOKİ'yi tercih edenlere müjdeli haber verildi. Bakanlıktan gelen açıklama şaşırttı.

TOKi'den Ev Alacaklara Müjde! Toki Ev Sahibi Olmak İsteyenler İçin Tarih Verdi

7 Mart 2022 Pazartesi 13:51

TOKİ'nin yeni kampanyası dikkat çekiyor. Ev sahibi olmak isteyenlerin tercih ettiği TOKİ konutlarına ilişkin yeni bir kampanya haberi mi verildi? Son zamanlarda büyük dikkat çeken TOKİ konutlarının yanı sıra Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un kampanya açıklaması da gözden kaçmadı. Twitter üzerinden yapılan açıklamada müjdeli haber verildi.

TOKİ Mart Ayında Kampanyasını Başlattı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'dan gelen açıklamaya göre TOKİ'ye borcu olanlar için %22 indirim uygulanacak. Borçlarını kapatmak için bu fırsatı değerlendirebilecekleri ifade edildi. Kampanyanın ne zaman sonlandırılacağı ise merak ediliyor. TOKİ'den gelen açıklama sonrasında gözler kampanya tarihine çevrildi.

Sosyal Medyadan Açıkladı

Bakan Murat Kurum, "22 Mart'ta başlayacak kampanyamız 19 Nisan'a kadar devam edecek. İndirim kampanyasının ayrıntıları TOKİ Başkanlığımızca açıklanacak. Hayırlı olsun." sözlerine yer vererek kampanyanın başlayacağı tarih ile sonlanacağı tarih konusunda net bir ifadeye yer verdi.