TOKİ Konut Başvurusu Resmen Bugün Başlıyor..

TOKİ konutlarındaki fırsattan yararlanmak istiyorsanız sizler de bu fırsatı değerlendirin. Son zamanlarda artan ev fiyatlarına rağmen TOKİ'den büyük kampanya haberi geldi. İşte detaylarıyla birlikte ev fiyat ve ödeme koşullarındaki gelişmeler haberimizde...

TOKİ Konut Başvurusu Resmen Bugün Başlıyor..

18 Temmuz 2022 Pazartesi 11:26

TOKİ, ev satın almak isteyenlere müjdeli haberi verdi. Pek çok kişinin bu fırsattan yararlanması bekleniyor. 2+1 ve 3+1 evlerde fiyatlar ve satın almak isteyenlere ilişkin vade detayları verildi. Evlerin fiyatları kaç TL'den başlıyor? İşte kira öder gibi ev satın almak isteyenler için müjdeli haber ortaya çıktı. Son zamanlarda ev fiyatlarının artması nedeniyle TOKİ'nin daha fazla dikkat çektiği belirtiliyor. Devletin düşük gelirlilere özel verdiği evlerdeki güncel durumu açıklıyoruz.

Ev Fiyatlarında Büyük Kampanya!

TOKİ, düşük gelirli vatandaşları ev sahibi yapmaya devam ediyor. Son olarak 2+1 ve 3+1 evler için fiyat listesi ortaya çıktı. Öte yandan vade sayıları da öğrenildi. Yüzdelik olarak 10, 12, 15, 25 peşinat ile sizler de ev sahibi olabileceksiniz. Ödemelerde ise esnek davranılarak vade sayısı yüksek tutuldu. 96, 108, 120, 180 ve 240 vade seçeneklerinden birini tercih edebilirsiniz.

3151 Konut Satılacak!

İnşası tamamlanan 3151 konutun satışa çıkarılacağı belirtildi. Pek çok şehirden satın alınabilecek bu konutlarda alım şartı olarak düşük gelirli olmanın büyük öneme sahip olduğunu belirtelim.