TMO 5 Litrelik Ayçiçek Yağı Fiyatını 129 TL'ye Çekti! Ayçiçek Yağı Fiyat Fiyat Listesi! 22 Nisan 2022

Ayçiçek yağı satın alacaklar bu haberi iyi okusun. TMO'nun yaptığı kampanya ile fiyatlar iyice düştü. 5 litrelik ayçiçek yağını 129 TL'ye satın alabilirsiniz. Üstelik Tarım Kredi Marketleri'ndeki bu gelişme sonrası fiyatlar daha da düşebilir. Son dakika ayçiçek yağı fiyatları ve çok daha fazlası haberimizde...

TMO 5 Litrelik Ayçiçek Yağı Fiyatını 129 TL'ye Çekti! Ayçiçek Yağı Fiyat Fiyat Listesi! 22 Nisan 2022

22 Nisan 2022 Cuma 14:33

Ayçiçek yağı fiyatları son zamanlarda 5 litresi 160 TL olacak şekilde satışa sunuluyor. En azından ortalama bu seviyelerden satıldığını söyleyebiliriz. Tüm bu gelişmeler ışığında merak edilenleri yanıtlayacağız. TMO'ya ait ayçiçek yağının 129 TL'ye düşmesi vatandaşı sevindirdi. Adeta bayram hediyesi niteliğindeki bu düşüşle birlikte güncel fiyatlar dikkat çekmeye devam ediyor. Konuya ilişkin yapılan açıklama da heyecanlandırdı.

Ayçiçek Yağı Fiyatları Düşecek mi?

Ayçiçek yağı fiyatlarının düşeceği ve kısa süre içerisinde daha da uyguna satın alabileceğimiz belirtiliyor. 160 - 170 TL seviyelerinden satılan ayçiçek yağının beklentilerin üzerinde olduğu da eklendi. Dolayısıyla bu seviyelerin yanı sıra 130 TL'ye kadar düşmesi herkesi sevindirecek.

TMO Fiyatları Düşürdü!

TMO fiyatları düşürdü ve yetkililerden gelen açıklama doğrultusunda olumlu mesajlar verildi: "Kendi satış noktalarımız, Tarım Kredi Kooperatif Marketler ve PttAVM.com üzerinden 5 litrelik Ayçiçek yağını 129 liradan satışa sunduk. Amacımız piyasadaki yağ fiyatlarının aşağıya çekilmesiydi ki şimdiden 5 litrelik yağlar 150-160 liralara geriledi"