Temel Ürünlerde Fıyatların Ne Olacağı Merak Ediliyordu! Resmi Açıklama Geldi Fiyatlar Sabitlendi!

Temel ürünlerdeki fiyatların sabitlenmesiyle ilgili güncel gelişmeler araştırıldı. Hükümet, aldığı karar doğrultusunda bazı ürünlerin fiyatlarını yıl sonuna kadar sabit tutabilir. Peki bu nasıl mümkün olacak? Fiyatlardaki açık hazineden mi karşılanacak? İşte AK Parti'den yeni öneri...

Temel Ürünlerde  Fıyatların Ne Olacağı Merak Ediliyordu! Resmi Açıklama Geldi Fiyatlar Sabitlendi!

7 Nisan 2022 Perşembe 19:30

Temel ürünlerin fiyatlarıyla ilgili yeni gelişmeler meydana geliyor. Pek çok ürüne dair çeşitli karar alınabilir. Temel ürünler arasında yaklaşık 20 ila 25 tanesinin fiyatları sabitlenebilir. Hükümetin bu kararı sonrasında satıcılarla anlaşma mı sağlanacak? Nasıl bir fiyat sabitleme politikası izlenecek? Vatandaşlar, her geçen gün zamlanan ürünler karşısında önlem alınmasını bekliyor.

20 Temel Üründe Fiyatlar Sabit!

Ortalama 20 temel ürünün fiyatlarının sabit olması sağlanabilir. Dolayısıyla bu gelişme ile birlikte herkesi nelerin beklediğini göreceğiz. Hükümetin bu hamlede bulunması ile vatandaş rahat bir nefes alabilir. Üstelik Temmuz ayında asgari ücrete de zam gelmesi durumunda enflasyon kısmen kontrol altına alınabilir.

Hangi Ürünlerin Fiyatı Değişmeyecek?

Temel ürünler arasında hangisinin olduğu merak ediliyor. Güncel gelişmeler ışığında un, toz şeker sıvı yağ, çocuk bezi, temizlik ürünleri başta olmak üzere pek çok ürün listede yerini alacak. 2022 yılının sonuna kadar fiyatların sabitlenmesi gündeme gelecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan konu ile ilgili bir açıklama bekleniyor.