Telefon ve Tablet Satın Alımlarında Yeni Taksit İmkanı! Faizsiz Kredi ile Telefon Fırsatı!

Telefon kredisi ile çeşitli mağazalardan telefon alabiliyorsunuz. Fibabank ve Vatan Bilgisayar'ın anlaşması ortaya çıktı. 5000 TL'ye kadar telefonlarda faizsiz kredi fırsatı sunulacak. Peki telefon kredisi için nasıl başvuru yapılır? İşte telefon ve tablette kredi çekilmesi için gerekenler...

Telefon ve Tablet Satın Alımlarında Yeni Taksit İmkanı! Faizsiz Kredi ile Telefon Fırsatı!

25 Aralık 2021 Cumartesi 15:35

Pek çok kişinin telefon satın alımı için kredi ve çeşitli seçenekleri gözden geçirmesi dikkat çekti. Fibabanka ve Vatan Bilgisayar anlaşması ile çekeceğiniz krediyi telefon alımlarında kullanabileceksiniz. Üstelik taksit ve limitle ilgili BDDK'nın kararları dikkate alınacak. Herhangi bir masraf olmadan kredi çekebileceksiniz. Kredi ve masraf olmadan çekeceğiniz bu kredi ile telefon almak mümkün olacak.

Telefon Kredisi Verilecek

Telefon kredisi ile 3 - 24 ay arasında vade seçenekleri sunuluyor. Üstelik 5 bin TL altı telefonlarda 12 ay ve 5 bin TL üstünde ise 6 aylık vade fırsatı de mevcut. Telefon kredisi çekerek Vatan Bilgisayar'dan telefon almak mümkün. Artan fiyatlar nedeniyle teknoloji ürünleri satın alırken ihtiyaç kredisi gibi belli başlı ihtiyaçlar gerekebiliyor. Telefon kredisi ise bu konuda vatandaşın imdadına yetişmekte.

3500 TL'den 5000 TL'ye Çıktı

Telefon kredisindeki limitin artmasıyla birlikte 3500 TL yerine 5000 TL'ye kadar kredi çekebileceksiniz. Böylelikle 5000 TL'lik veya daha düşük fiyatlı bir telefon almak mümkün hale gelecek. Kredi ile satın aldıktan sonra taksitlendirme seçeneklerinin uygun olduğu görülüyor. Teknoloji ürünü satın alımı konusunda Fibabank ve Vatan Bilgisayar'ın anlaşması bir süre daha geçerli olacak.