TEB'in Sunduğu Promosyon Fırsatı Dudak Uçuklatacak! 5500 TL Promosyon Ödemesi mi Olur?

TEB'in promosyon fırsatı dudak uçuklatıyor. 5500 TL'lik ödeme ile beraber milyonlarca emekli erken bayram kutlaması yapacak. Peki ya kimler emekli promosyonundan faydalanmakta? İşte ek ödemelerle beraber 6000 TL'yi bulan TEB ödemelerine dair detaylar haberimizde...

TEB'in Sunduğu Promosyon Fırsatı Dudak Uçuklatacak! 5500 TL Promosyon Ödemesi mi Olur?

7 Temmuz 2022 Perşembe 14:39

TEB, son zamanların en dikkat çeken promosyon kampanyalarından birine imzasını attı. Öyle ki 5500 TL'ye varan ödemelerle beraber pek çok emeklinin bu bankayı tercih edeceği tahmin ediliyor. TEB'in güncel fırsatlarından yararlanmak istiyorsanız sizler de TEB müşterisi olabilirsiniz. İşte detaylarıyla birlikte bankanın sunduğu promosyon ödemesi ve şartları haberimizde yerini aldı.

TEB'ten Yüksek Promosyon!

5500 TL'ye varan promosyon ile sizler de ödeme alabilirsiniz. Emekliler, her üç yılda bir defa olmak üzere tercih ettikleri bankalardan promosyon ödemesi almakta. Maaşlarını 3 yıl boyunca o bankadan alma sözlerine karşılık bu ödemeler sağlanmaktadır. Dolayısıyla TEB'in fırsatları da bu noktada oldukça önemli.

500 TL Ek Ödeme Yapılacak!

Öte yandan emekli arkadaşını TEB müşterisi yapanlar da 250 TL ödeme alıyor. Toplamda 500 TL'ye varan ödemeden yararlanacak. Dolayısıyla güncel detaylar ve çok daha fazlasını sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.