TC Kimlik Nosunun Sonu 0, 2, 4, 6, 8 Olanların Hesabına Anında 5.000 Lira Yatıyor!

Yapı Kredi yeni bir ihtiyaç kredisi kampanyası ile müşterilerini sevindirdi. Başvuruların nasıl yapılacağı ve kredi oranlarının ne durumda olduğu merak edildi. Vade sayısı ve daha pek çok bilgiler Yapı Kredi internet sitesinde yer aldı. Peki ihtiyaç kredisi için gerekli şartlar nelerdir? İşte verilecek kredi miktarı...

TC Kimlik Nosunun Sonu 0, 2, 4, 6, 8 Olanların Hesabına Anında 5.000 Lira Yatıyor!

10 Şubat 2022 Perşembe 17:42

Yapı Kredisi, yaptığı kampanya ile adından söz ettirdi. Ötelemeli kampanya ile ihtiyaç kredisi çekilebilecek. Krediye ilişkin faiz oranı ve vade sayısı merak edilmekte. Başvuru yapmanız durumunda ne kadar kredi verileceğini öğrenebiliyorsunuz. Peki nakit ihtiyacınız karşısında Yapı Kredi üzerinden nasıl kredi çekim işlemi yapılacak? Kredi başvurusu yaparken dikkat edilmesi gereken detaylar da yer aldı. 3 ay ertelemeli kredide aranan şartlar merak ediliyor.

Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Dilerseniz Yapı Kredi şubelerinden veya mobil uygulama üzerinden yapabilirsiniz. İnternet bankacılığı ile kredi çekip çekemeyeceğinizi sorgulayabiliyorsunuz. Ayrıca kredi notunuza göre verilecek kredi miktarının artacağını da söyleyebiliriz.

Faiz Oranı Belli mi?

Kredilerde faiz oranı kişiden kişiye değişkenlik gösterebilir. Ancak genel olarak ihtiyaç kredileri için belirlenen bazı oranlar bulunuyor. Yapacağınız başvuruya göre kredilerdeki son durumu öğrenebileceksiniz. Kredi başvurusuna ilişkin son detaylar ve çok daha fazlası resmi internet sitesinde yer alıyor.