Tarım Kredi 5 Litre Ayçiçek Yağı Fiyatında Büyük İndirim! Ramazana Özel İndirim Geldi!

2022 yılında ayçiçek yağına büyük zam geldi. Ancak Tarım Kredi marketlerinde satılan TMO ayçiçek yağının fiyatı piyasanın da altında satılıyor. Pek çok markette çok daha pahalıya satıldığı görüldü. 5 litre ayçiçek yağındaki güncel fiyat gelişmesine değineceğiz.

Tarım Kredi 5 Litre Ayçiçek Yağı Fiyatında Büyük İndirim! Ramazana Özel İndirim Geldi!

1 Nisan 2022 Cuma 21:46

Tarım Kredi Marketlerinde geçerli olan ayçiçek yağı fiyatı şok etkisi yarattı. Çünkü oldukça ucuza verileceği belirtildi. Ayçiçek yağı satın alacaklar 5 litrelik fiyatı merak ediyor. TMO yani Toprak Mahsulleri Ofisi'ne ait olan bu sıvıyağ, diğer markalara göre fazlasıyla uyguna satılmakta. Hal böyle olunca satın alacaklar için müjdeli haber verildi. İşte son zamanlarda pahalılığı ile gündem olan ayçiçek yağına dair gelişmeler...

Ayçiçek Yağı Kaç TL?

TMO ayçiçek yağının anlık olarak 129 TL'den satıldığını belirtelim. Bu fiyat, BİM, ŞOK ve diğer marketlere fazlasıyla uygun. Çünkü ortalama 150 TL ile 170 TL arasında bir fiyat çizelgesi karşımıza çıkıyor. Ortalama fiyatlar bu şekildeyken yeni bir zammın gelebileceği de iddia edildi. Dolayısıyla ayçiçek yağına ilişkin merak edilenler gündemdeki yerini alacak.

Sıvıyağa Zam Gelecek mi?

Öte yandan sıvıyağ fiyatlarına ilişkin merak edilen zam haberi doğru mu bilinmiyor. Çünkü böyle bir söylenti var ve yakın zamanda gıda fiyatlarına toplum zam gelebileceği iddia ediliyor. Şekere hali hazırda yeni zam gelmişken ayçiçek yağının tekrardan fiyatı artar mı sorusu bir süre daha sorulacak.