Sigaraya 2 TL Birden Zam Geldi! Parliament, Muratti, Lark, Marlboro Touch, Chesterfield, L&M, Lark, Winston Fiyat Listesi Yine Değişti..

Sigara fiyatları yeniden zamlandı. Mayıs 2022'de sigara paketleri kaç TL'den satılıyor? Güncel zam miktarları açıklandı. Marlboro, Parliament, Winston, Chesterfield gibi sigara markalarına 2 TL Birden zam geldi. İşte 7 Mayıs Perşembe sigara fiyatları...

Sigaraya 2 TL Birden Zam Geldi! Parliament, Muratti, Lark, Marlboro Touch, Chesterfield, L&M, Lark, Winston Fiyat Listesi Yine Değişti..

5 Mayıs 2022 Perşembe 12:18

Sigara fiyatlarına Mayıs ayında da zam geliyor mu? Düzenli olarak artan tütün ürünleri ile alkol fiyatlarına karşın merak edilenler gözler önüne serildi. Şimdi ise öyle gelişmeler meydana gelecek ki herkes şok olacak. Son zamanlarda gelen zamların yanı sıra Parliament, Muratti, Lark, Marlboro Touch ve Chesterfield gibi markalara da değineceğiz. JTI, BAT ve Philip Morris sigara şirketlerindeki güncel durum da ortaya çıktı. Sigarada beklenen Mayıs zammına karşın şu an için bir paket ortalama kaç TL'den satılıyor?

Sigaraya Zam Geldi mi?

Sigara fiyatları Mayıs ayında da zamlanabilir. Şu an için resmi açıklama yapılmadı. Ancak sosyal medyadaki bazı kaynakların iddiasına göre yakın zamanda fiyatların yükselebileceği belirtiliyor. Bu nedenle büyük bekleyiş sürmekte. Söz konusu değişimle beraber sigara fiyatları iyice artacak mı göreceğiz.

Sigara Fiyatları 8 Mayıs 2022 Güncel