Sigara Fiyatlarına Toplam 6 TL Zam Yapıldığı Ortaya Çıktı! İşte Marka Marak Güncel Sigara Fiyatları..

Sigara fiyatlarına ilişkin neler biliyoruz? Sigara fiyatlarına 6 TL zam yapıldığı belirtildi. Sigaranın zamlandığı haberi gündeme bomba gibi düştü. 29 Nisan 2022 itibarıyla sigaranın paket fiyatı kaç TL oldu? Sizler için hazırladığımız listede merak edilen detaylara değindik.

Sigara Fiyatlarına Toplam 6 TL Zam Yapıldığı Ortaya Çıktı! İşte Marka Marak Güncel Sigara Fiyatları..

20 Nisan 2022 Çarşamba 13:28

Sigara kullanıcıları, artan fiyatlar nedeniyle adeta isyan ediyor. Sigaranın paket fiyatını duyanlar ise şok oldu. Yeni zamlarla birlikte sigara kaç TL'den satılmakta? 6 TL zamlanan sigarayla birlikte merak edilenler ortaya çıktı. En ucuz sigara bile 23 TL'nin üzerinde satılmakta. Haliyle sigara kullanıyorsanız güncel fiyat listesini sizlerle paylaşacağız. Peki bu zamlara bir yenisi daha eklenecek mi? Söz konusu gelişmeler ve çok daha fazlası haberimizde yer alacak. Son zamanlarda vergi konusunda da çeşitli zam haberlerinin yapıldığı belirtiliyor. Tütün ürünlerinden alınacak verginin oranı artırıldı mı?

Sigara Fiyat Listesi 29 Nisan 2022

  • 21,50 TL olan sigara 23,50 TL
  • 22 TL olan sigara 24 TL
  • 23 TL olan sigara 25 TL
  • 24 TL olan sigara 26 TL
  • 25 TL olan sigara 27 TL
  • 25,50 TL olan sigara 27,50 TL

Yeni Zam Gelecek mi?

 Sigara fiyatlarına yeni bir zammın gelip gelmeyeceği de merak ediliyor. Şu an için kesin bir açıklama yapılmadı ancak en kısa sürede sigara fiyatlarına ilişkin bir düzenleme gelebilir. Dolayısıyla tütün ürünlerine yönelik vergi gelişmesinin hemen ardından gözler sigaradaki fiyatlara çevrildi.