Sıfır Tofaş Şahin Türkiye'de Satışa Çıkıyor! 2022 Model Tofaş Şahin Kaç Para Olacak?

Tofaş Şahin'in 2022 modeli çıkıyor. Birkaç ülkede üretimine başlanacak ve daha sonra ülkemize gelecek. Türkiye'de kaç TL'ye satılacağı merak konusu oldu. Tofaş Şahin hayranları için güzel gelişmeler yaşanıyor. Tofaş otomobil modellerine ilişkin bilinmeyenler ve üretim bilgileri haberimizde...

Sıfır Tofaş Şahin Türkiye'de Satışa Çıkıyor! 2022 Model Tofaş Şahin Kaç Para Olacak?

3 Şubat 2022 Perşembe 12:31

Tofaş Şahin, 2002 yılına damgasını vurmuş ve yıllarca üretilmişti. Ancak zaman içerisinde şirketin üretimi bırakması sonucu artık piyasalarda yeni modelleri yerine ikinci modellerini görmeye başladık. Uzun zamandır da böyle devam ediyor. Gelen bir habere göre farklı ülkelerde üretime başlanacak. Türkiye'de ne zaman satışa sunulacağı merak edildi. Çünkü fiyatı ile oldukça uygun fiyata satılması beklenen bu aracın hayranı da çok.

2022 Tofaş Şahin Fiyatı

Tofaş Şahin'in fiyatına ilişkin henüz yeni bir gelişme paylaşılmadı. Ancak şüphesiz ki piyasadaki en ucuz sıfır model otomobillerden biri olacaktır. Malzeme kalitesinden donanımına kadar pek çok özelliği değiştirilecek ve geliştirilecek. Bu nedenle Tofaş Şahin satın alacaklar şimdiden heyecanlanmaya başladı.

Eylül Ayında Satışa Sunulacak!

Tofaş Şahin'in 2022 modeli bu sene Eylül ayında satışa sunulacak. Etiyopya ve Mısır'da üretime başlanacağı açıklandı. Fiyatı konusunda yaşanacak en ufak gelişmede dahi sitemizden gerekli bilgileri alabilirsiniz.