Sıfır Hyundai Santro ÖTV İndirimli Satılma Kararı Aldı! Hyundai Santro Satış Fiyatı Ne Kadar?

Hyundai Santro'nun fiyatını duyanlar satın almak için sıraya girecek. Sıfır otomobillerde fiyatların iyice düşmesi bekleniyor. Artan akaryakıt fiyatlarından sonra hükümetten ÖTV indirimi kararı gelir ise araç fiyatlarına olumlu yansıyabilir. Peki Hyundai Santro'nun 2022 yılı fiyatı ne kadar olacak? Fiyat performans otomobili ülkemize gelebilir...

Sıfır Hyundai Santro ÖTV İndirimli Satılma Kararı Aldı! Hyundai Santro Satış Fiyatı Ne Kadar?

6 Mart 2022 Pazar 17:29

Hyundai Santro, önemli bir kampanya ile ülkemizde de satışa sunulmaya hazırlanıyor. 2022 model aracın fiyat listesi merak edildi. Özellikle de artan araç fiyatları sonrasında şu sıralar piyasaların durgun olması nedeniyle büyük sorunlar yaşanıyor. Otomotiv sektörü, artan akaryakıt fiyatlarından ötürü sıkıntı çekmekte. Hal böyle olunca otomobil satın alacaklar bir kez daha düşünmek zorunda kaldı. Çünkü aracı alsalar dahi akaryakıtı problem oluşturabilir. Bu nedenle piyasaların ister istemez düşmeye başladığı görüldü. Hyundai Santro ise böyle bir zaman diliminde ülkemize gelerek satışa sunulacak.

ÖTV İndirimli Satılacak mı?

Hyundai Santro'nun ÖTV indirimli şekilde satılması fiyatlarının iyice düşmesini sağlayabilir. ÖTV matrah diliminin de dışında direkt olarak ÖTV oranında yapılacak bir indirim araçları iyic etkileyecektir.

Hyundai Santro Fiyatı 2022

Hyundai Santro'nun fiyatı 150 bin TL ile 200 bin TL arasında olması bekleniyor. Dolayısıyla mevcut sıfır otomobilleri arasında en ucuzu bu olabilir. Eğer sizler de otomobil arayışı içerisindeyseniz Hyundai'nin yakın zamanda yapmasını beklediğimiz Santro modelin Türkiye'ye geleceği tarihle ilgili açıklamasını takip edebilirsiniz.