Sıfır Faizli Kredi Kampanyası Başladı! 5.000 Liralık Sıfır Faizli Kredi Alabilrsiniz!

ING Bank'ın kredi kampanyası heyecanlandırdı. Faiz talep edilmemesi nedeniyle kampanyaya büyük ilgi var. Sıfır faizli 5000 TL kredi için gerekli şartlar ise merak edildi. ING mobil banka uygulaması ile çekebileceğiniz kredide vade sayısı da açıklandı. Faizsiz kredi kampanyası ne zaman sona erecek?

Sıfır Faizli Kredi Kampanyası Başladı! 5.000 Liralık Sıfır Faizli Kredi Alabilrsiniz!

10 Mart 2022 Perşembe 09:40

ING'nin yeni faizsiz kredi kampanyası büyük dikkat çekiyor. Pek çok kişinin ilgi ile takip ettiği kampanyalara bir yenisi daha eklendi. İhtiyaç kredisi çekmek istiyorsanız bu fırsatı kaçırmak istemeyebilirsiniz. ING'ye Hoş Geldin isimli kredi kampanyasında 5000 TL'lik kredi için faiz talep edilmiyor. Peki kimler bu kampanyadan yararlanabilecek? Kampanyaya dair detayları sizlerle paylaşacağız. Pek çok kişi detayları merak ediyor ve resmi siteden elde edilen bilgileri aktarıyoruz.

Sıfır Faizli Kredi Kampanyası

Kredi kampanyasından yararlanmak için pek çok kişinin başvuru yapabileceği belirtiliyor. 6 aya varan vade seçenekleriyle faiz ödemeden kredinizi çekebileceksiniz. Uzun vadeler için geçerli olmayan bu kampanyanın kısa vadeleri kapsadığını unutmayınız.

İlk Müşteriler İçin Geçerli!

ING Mobil uygulaması üzerinden ilk defa ING müşterisi olarak kişileri kapsayan bu kredi kampanyasında, 5000 TL'lik kredi verilecek. Kampanyanın 31 Mart'ta son bulacağı ifade edildi. Dolayısıyla bu ay içerisinde kredi fırsatından yararlanmak isteyenlerin ING'ye ait mobil uygulama üzerinden banka müşterisi olması gerektiği belirtiliyor. Haliyle bu gelişme sonrasında kredinizi çekebileceksiniz.