Sıfır Araçlarda İndirime Gidildi! BMW, Hyundai, Renault ve Dacia'da Yeni Fiyat Listesi..

Sıfır ve ikinci el otomobillerde artan fiyatlar dikkat çekmekteydi. Ancak döviz kurunda şok düşüş yaşanınca sıfır araçlara gün doğdu. Pek çok otomobil üreticisi şirket indirime gitti. Peki hangi sıfır otomobillerde indirim vardı? BMW ve Hyundai'nin yanı sıra toplamda 9 farklı markada fiyatlar ucuzladı.

Sıfır Araçlarda İndirime Gidildi! BMW, Hyundai, Renault ve Dacia'da Yeni Fiyat Listesi..

22 Aralık 2021 Çarşamba 13:57

Otomobil üreten pek çok şirket, döviz kurundaki ani düşüş sonrası fiyatlarda indirime gitti. Otomobillerdeki bu indirimler hızlı şekilde değişti. Böylelikle sıfır otomobil almak isteyenler için oldukça önemli bir fırsat ele geçti. Peki döviz kurundaki düşüşle birlikte 2021 model sıfır otomobiller ne kadara satılıyor? Hangi otomobil üreticisi şirketler bu indirimi destekledi? Sıfır otomobil alacakları sevindirecek haber sonunda geldi.

Hangi Otomobillerde İndirim Var?

Sıfır araçlar arasında en çok dikkat çeken BMW, Dacia ve Hyundai oldu. Toplamda 9 farklı otomobil şirketi indirime gitti. Türkiye'deki artan araç fiyatları dikkat çekmekteydi. Ancak döviz kurundaki ani değişim pek çok alanda fiyatların düşmesine neden oldu. Şimdi ise araç alım satımlarında artış yaşanması  bekleniyor. Piyasanın derin nefes alması hem satıcılara hem de müşterilere yarayacak.

Peugeot ve Opel Fiyatları Düştü

Peugeot ve Opel marka otomobiller arasında seçim yapmak isteyenler direkt olarak internet sitesi aracılığıyla fiyatları inceledi. Fiyatların geçtiğimiz günlere göre daha düşük olduğu gözlemlendi. Ekonomideki değişim direkt olarak hissediliyor. Tüm bu gelişmeler yaşanırken sıfır otomobiller düşmeye devam edecek mi merak ediliyor.