Shell Petrol İstasyonları 40 TL Birden İndirime Gitti! Shell'de Araç Kuyruğu Oluştu..

İş Bankası kartınız ile Shell'de yapacağınız akaryakıt alışverişleri size 40 TL MaxiPuan kazandıracak. Böylelikle akaryakıt indirimi alabilir veya çeşitli harcamalar için kullanabilirsiniz. Peki Shell akaryakıt ve otogaz harcamalarındaki kampanya için şartlar nelerdir?

Shell Petrol İstasyonları 40 TL Birden İndirime Gitti! Shell'de Araç Kuyruğu Oluştu..

2 Ocak 2022 Pazar 12:24

İş Bankası kartına sahip olanlar için yeni bir kampanya başlatıldı. Shell'den yapacağınız akaryakıt alışverişleriyle beraber 40 TL MaxiPuan kazanma şansınız olacak. Peki bu alışverişler için aranan şartlar nelerdir?

40 TL Kazandıran Kampanya!

Toplamda 40 TL'lik MaxiPuan kazanmanız için yapılması gerekenler oldukça basit. İş Bankası kartınız ile 150 TL ve üzeri 4. alışverişinizde MaxiPuan kazanacağınız vurgulanıyor. Akaryakıt alışverişlerinizin yanı sıra otogaz harcamaları için de geçerli. Shell ve İş Bankası'nın ortak kampanyasına büyük ilgi gösteriliyor. Pek çok kişinin bu kampanyayı değerlendireceği bilgisi iletildi.

Kampanyaya Nasıl Katılacağım?

Maximum Mobil uygulaması üzerinden kampanyalar kısmına giriş yapınız. Daha sonra Shell kampanyasını bularak "Katıl" tuşuna basmanız halinde sizler de kampanyaya dahil olacaksınız. İşlemler bu kadar basit ve hızlı şekilde gerçekleşecek. İş Bankası internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada aşağıdaki ifadelere yer verildi:

"Kampanyaya dâhil olan işlemler: İş Bankası Bankamatik Kartları, İş Bankası Maximum özellikli kredi kartları (Maximum, MercedesCard, Maximiles, İş’te Üniversiteli, Maximum Genç, MaxiPara Kartlar) Aynı gün içerisinde yapılan 150 TL ve üzeri ilk harcama kampanyaya dahildir."