SGK, SSK ve Bağkur Emeklilere 3 Bin TL Ödeme Yapılıyor..

Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank emekli vatandaşlar için önemli bir müjdeyi duyurdu. Emeklilere yapılacak ödeme tutarı 3000 TL'yi geçti. Birkaç gün içerisinde hemen ödeme almak istiyorsanız şartları inceleyin. Emekli vatandaşlar, bankalardan ödeme almak için sıraya girdi.

SGK, SSK ve Bağkur Emeklilere 3 Bin TL Ödeme Yapılıyor..

16 Kasım 2021 Salı 15:19

Emeklileri sevindirecek önemli bir gelişme yaşandı. Emekli maaşı alanları kapsayan bu gelişmede binlerce lira ödeme yapılacak. Emekli maaşınıza göre değişecek olan bu tutar için bazı şartları karşılamanız istenecek. Peki hangi bankalar emekli maaşı alanlara fazladan ödeme yapacak? 3 yıl için geçerli olan bu fırsatı kaçırmayın. Emekliler promosyon parası kazanacak.

Emekliye Promosyon Ödemesi

Promosyon ödemesi veren Halkbank, Vakıfbank ve Ziraat Bankası'ndan müjdeli haber geldi. 3100 TL'ye varan ödemelerin yapılacağı duyuruldu. Eğer emekli maaşınız 1500 TL ve altında ise 500 TL'lik promosyon hakkı elde edeceksiniz. Ziraat Bankası'ndaki bu miktar Halkbank ve Vakıfbank'a bakıldığında 1000 TL olarak güncelleniyor. 2500 TL ve üstünde emekli maaşı alanlar için ise 3100 TL'lik ödeme yapılıyor. Peki genel olarak karşılanması gereken şartlar neler?

Promosyon Şartları Neler?

Emekli promosyon ödeme şartları ödeme alacağınız bankaya göre değişkenlik gösterebilir. Ancak temel şartlardan biri emekli maaşınızı aynı bankadan almanız gerekiyor. 3 yıl boyunca emekli maaşınızı aynı bankadan alır iseniz 3100 TL'lik ödeme birkaç gün içerisinde tarafınıza yapılacak. Bu süre zarfında sözünüzden dönmeniz durumunda farklı işlemler uygulanacaktır.