Sadece TC Kimlik Numaranızı Girerek Anında Nakit İhtiyacınız İçin Para Çekebilirsiniz!

2022 yılıyla birlikte faizlerin yüksek tutulmasından dolayı kredi çekme konusunda vatandaşlar tereddütle yaklaşıyordu. Bankaların belirlediği faiz oranları değişim göstermektedir. TEB Bankası vatandaşların ihtiyacını karşılamak adına özel kredi çıkardı. Yapılan krediye başvuru nasıl yapılır? TEB Bankası ihtiyaç kredisi detaylı bilgi konumuzda detaylarına yer verilmiştir.

Sadece TC Kimlik Numaranızı Girerek Anında Nakit İhtiyacınız İçin Para Çekebilirsiniz!

6 Şubat 2022 Pazar 16:25

TEB Bankası, ihtiyaç kredisi kampanyası başlatarak uygun kredi dağıtıyor. İhtiyaç kredisi özellikleri olarak 3 ay ötemeli olarak başlatılıyor. Çekilen kredi ödemesi 3 ay sonra başlatılarak vatandaşın daha rahat ödeme imkanı yer alıyor.

TEB İhtiyaç Kredisi Kampanyası Faiz Oranları

  • TEB ihtiyaç kredisi faiz oranı aylık %1,85 olarak yerini alıyor.
  • Kredi 3 ay öteleme sağlanabiliyor.
  • Kredi vade olarak 36 ay olarak sınırlıdır.

TEB İhtiyaç Kredisi Başvurusu Nasıl Yapılır?

TEB ihtiyaç kredisi başvurusuna internet, mobil ve banka şubelerinden yapabilirsiniz. İnternetten hızlı başvuru içi TEB ihtiyaç kredisi başvurusuna girerek istenen bilgileri yazmanız istenecektir.

İstenen bilgiler olarak TC Kimlik NO, Doğum Tarihi, Cep Telefonu Numarası yapılarak ön başvurudan geçiyorsunuz. İstediğiniz kredi miktarı ve vade oranları yazılmasından sonra çalışma, gelir ve adres bilgileri isteniyor. Bununla birlikte yollama sağladığınızda cep telefonuna onaylanıp onaylamadığı yer almaktadır.

TEB Bankası müşteri olmanız halinde banka tarafından onaylanan kredi direk olarak hesabınıza yatırılacaktır. Özel bankalar arasında ihtiyaç kredisinin uygun olmasıyla biriken ödemelerinizi bu sayede yapabilirsiniz. Süreç içerisinde detaylı bilgiyi de TEB Bankası müşteri hizmetlerinden sağlayabilirsiniz.