Ripple SEC Davasındaki Gelişmeler Etkisini Göstermeye Başladı! Ripple SEC Davasında Uzlaşırsa Ne Olur?

Ripple yatırımcılarının heyecanla beklediği SEC davasında karar verildi mi? XRP coinin değeri bu dava ile şekillenecek. Peki Ripple davayı kazanmaya yakın mı? Avukattan gelen açıklamayla birlikte Ripple yeni bir ralli yaşayacak mı? İşte XRP hakkında merak edilen dava ve fiyat gelişmesi...

Ripple SEC Davasındaki Gelişmeler Etkisini Göstermeye Başladı! Ripple SEC Davasında Uzlaşırsa Ne Olur?

18 Şubat 2022 Cuma 18:42

Ripple (XRP) ile ilgili çeşitli iddialar ortaya atılıyor. Binlerce Ripple sahibinin beklediği dava gelişmesiyle ilgili son olaylar paylaşıldı. Üstelik avukatın aktardığına göre SEC ile ilgili farklı detaylar da öğrenildi. Ethereum ve Ripple açısından önemli olan bu gelişme, binlerce yatırımcı ile de gündeme geliyor.

Uzlaşma Bekleniyor

Ripple, SEC davasına ilişkin olası bir anlaşma beklediğinin kanaatinde. Avukat John Deaton'un yaptığı açıklamada kripto para yatırımcılarının yanı sıra, bu paraları üretenlerin ve direkt olarak kripto paraların dahil edildiği davaya ilişkin bir uzlaşma bekliyor. SEC Başkanı Gary Gensler, her ne kadar bazı yorumlamalardan kaçınsa da gidişatın bu yöne doğru ilerleyeceği kanaatinde olan pek çok kişi bulunmakta.

Ripple Fiyatları Uçabilir

Öte yandan Ripple ve SEC davasındaki gelişme Ripple aleyhine seyreder ise Ripple'ın fiyatlarında ralli yaşanabileceği iddia ediliyor. Tüm bu gelişmelerin yanı sıra XRP coinine yatırım yapanların heyecanla beklediği ve davayı yakından takip ettiğini belirtelim. Çünkü sonuca göre alım ve satım işlemlerinde bir yoğunluk yaşanabilir.