Resmi Açıklama Geldi! 1800 Günden Artık Erken Emekli Olabileceksiniz..

SGK'dan erken emekli olabilmek için ne yapmalısınız? 1800 prim günü şartının yanı sıra bazı detaylar gözler önüne serildi. İşte milyonlara sigortalının erkenden maaş alabilmek adına merak ettiği gelişme ve çok daha fazlası haberimizde. Peki nasıl 35 yaşında erken emekli olabileceksiniz?

Resmi Açıklama Geldi! 1800 Günden Artık Erken Emekli Olabileceksiniz..

23 Nisan 2022 Cumartesi 12:20

Erken emekli olmak isteyenlerin merakla beklediği gelişmeler ve çok daha fazlası şaşırttı. Özellikle de son zamanlarda emekli adaylarının nasıl yıllar öncesinden emeklilik maaşı alabileceği tartışılıyor. SGK'da çok fazla formül var ancak hangi formül vatandaşı en kısa yoldan erken emekliliğe yönlendirecek?

1800 Prim Günü ile Erken Emeklilik!

1800 prim günü yatırma şartını karşılayan pek çok kişi erken emekliliğin tadını çıkarıyor. Üstelik 35 yaş şartı da mevcut. Bu yaşın üzerinde olanlar fazlasıyla erken bir şekilde emeklilik hakkını ilan edecekler. Bunun için gerekli olanlar ve çok daha fazlasına değiniyoruz.

Malul Emeklilik Şart!

Yaptığınız işe bağlı olarak malulen emeklilik büyük dikkat çekti. Geçireceğiniz kaza, sakatlık veysa hastalıkla birlikte emeklilik çok daha kolay oluyor. Dolayısıyla bu tarz bir problem ile karşılaştıysanız haklarınızdan yararlanabilirsiniz. 35 yaşından itibaren emekli olmak ve bunu değerlendirmek kişinin kendi elinde .SGK'nın emeklilik yöntemlerini paylaşmaya devm edeceğiz. Pek çok kişi de bu gelişmeyi yakından takip etti.