Renault 150 bin TL'lik Sıfır Otomobil İçin Harekete Geçti!

Renault, otomobil pazarına ucuz bir araçla gelecek. Sıfır model otomobilin 150 bin TL'ye satılacağı belirtiliyor. Peki yeni aracın özellikleri ne olacak? Uygun fiyat ve kalitede olmasından ötürü özellikleri de diğer araçlara göre farklı olabilir. İşte Renault'un yeni otomobil projesi...

Renault 150 bin TL'lik Sıfır Otomobil İçin Harekete Geçti!

2 Şubat 2022 Çarşamba 13:29

Renault, ülkemizde oldukça fazla satış yapan bir otomobil üreticisi. Haliyle ülkemizdeki araçlara bakacak olursak Renault markasına sıklıkla rastlarız. Tüm bunların yanı sıra sıfır otomobil üretecek olan Renault'un fiyatı da düşük tutacağı iddia edildi. Yani boş paket araçla karşımıza çıkacak olan şirket, bu sefer sıfır otomobil piyasasını sarsacak bir girişimde bulunacak. Çünkü aracın özellikleri de fiyatına göre düzenlenecek. Fiyatının ise 150 bin TL gibi diğer sıfır araçlara nispeten daha düşük olması bekleniyor. Bu kadar düşük fiyatla satılması alım satım işlemlerini etkileyebilir. Sıfır olması nedeniyle araçların pek çoğu en az 250 bin TL civarlarından satışa sunuluyor.

Renault Otomobil Özellikleri!

Renault'un yeni otomobili sanılanın aksine pek çok özelliği manuel olacak. Hava yastığı uygulaması dahi çeşitli kısıtlamalar içerecek. Aracın pencereleri bile otomatik açılmayacak. Çevirmeli sistem ile açılacak olan bu pencereler, aracın neden bu kadar uygun fiyata satılacağını bizlere gösteriyor.

Otomobil Ne Zaman Satılacak?

Renault'un yeni otomobili ne zaman satışa sunulur bilinmiyor. Ancak şirketten konuyla ilgili resmi bir açıklama gelmediğini belirtelim. Gelmesi durumunda gelişmeleri sizlerle paylaşacağız.