Regal Raptor Dünya'nın En Ucuz Arabası Seçildi! Regal Raptor Türkiye'de Satış Fiyat Listesi Yayınlandı!

Dünyanın en ucuz otomobili olarak bilinen Regal Raptor, Türkiye piyasasında yoğun ilgi gördü. Dünya çapında milyonlarca insanın kullandığı ve elektrikli olmasıyla avantaj sağlayan Regal Raptor, büyük bir heyecanla bekleniyordu. Gerek fiyatı gerekse teknik özellikleriyle ülkemiz insanları tarafından çok sevildi.

Regal Raptor Dünya'nın En Ucuz Arabası Seçildi! Regal Raptor Türkiye'de Satış Fiyat Listesi Yayınlandı!

5 Ocak 2022 Çarşamba 16:47

Sıfır ve ikinci el araç piyasalarında fiyat yükselişlerinin devam etmesi, vatandaşların farklı alternatifler aramalarına neden olmuştur. Böyle bir piyasa içerisinde Regal, doğru bir strateji uygulayarak dünyanın en ucuz arabasını ülkemizde satışa sunmuştur. Ucuz araç satın almak isteyen vatandaşların şimdiden gözdesi olan Regal Raptor, kapsamlı araştırmalara konu olmaya devam ediyor.

Regal Raptor Teknik Özellikleri Nelerdir?

Regal Raptor, oldukça ucuz bir otomobil olmasına rağmen herhangi bir araçtan daha farklı sistemlerle üretilmemiştir. Genel araç akülerinden birine sahip olan araba, menzil olarak 100 km gidebiliyor. Ayrıca akü takviyesi ile bu menzilin sınırı da arttırılabiliyor. Arabanın sarj süresi 8 saati bulabiliyor. Otomobil, lityum piller sayesinde gidiş gücüne kavuşuyor. Ayrıca aracın 3 kişilik bir alana ve dik yokuşlarda çok iyi olmadığına da değinmekte fayda var.

Regal Raptor Türkiye Fiyatları Nedir?

Regal Raptor, ülkemiz genelinde 45 bin liraya satışa sunulmuştur. E-car K3 KLS modelinin 40.950 lira ve E-car K5Long modelinin 57.200 lira olduğu da bilinmektedir. Ayrıca fiyatların 2022 yılına özel indirimlerle sunulmaya başlanacağı da aktarılan bilgiler arasında yer almaktadır.