Peugeot 308 Türkiye'ye Geliyor! Peugeot 308 Yeni Türkiye Fiyatını Görenler Şok Oldu

Peugeot 308 için düğmeye basıldı. Ülkemizde de satılacak olan otomobilin lansmanı için gün sayılıyor. Peki sevilen otomobilin özellikleri nelerdir? Fiyatının ne kadar olacağı az çok şekillenmişe benziyor. Görünüşü ile farkını ortaya koyacak olan Peugeot, yeni sembolünü de ilk bu otomobilde kullanacak.

Peugeot 308 Türkiye'ye Geliyor! Peugeot 308 Yeni Türkiye Fiyatını Görenler Şok Oldu

15 Ocak 2022 Cumartesi 12:58

Peugeot, yeni modeli 308 ile dünya otomotiv piyasasında önemli gelişmelere imza atmak istiyor. Sahip olduğu özellikler ve değişen logosu ile gündeme gelen otomobil modeli, şimdiden dikkat çekmeye başladı. Ülkemizde de ilgi gören Peugeot'un en kısa zamanda lansmanı gerçekleştirilecek. Lansman sonrası resmi fiyatlar açıklanacak. Ancak şimdiden modelin paketlerine göre ne kadara satılacağı konusunda üç aşağı beş yukarı fikir sahibi olduk diyebiliriz. Üstelik renk seçeneklerini görenler gözlerine inanamadı. Çünkü oldukça fazla seçenek hakkı bulunuyor.

Peugeot 308 Renk Modelleri

Peugeot 308'e ait renk modelleri ise dikkat çekti. Vertigo Mavi, Eliksir Kırmızı, İnci Beyazı, Buz Beyazı, Artense Grisi ve Perla Nera Siyahı'nın yanı sıra Zeytin Yeşili de renklerden biri oldu. Böylesine önemli bir tasarıma sahipken ister istemez otomobil piyasasının nabzını da tutmuş oluyor.

Peugeot 308 Fiyatları

Peugeot 308 için resmi bir fiyat açıklamasında bulunulmadı. Ancak boş paketten başlayarak en yüksek pakete kadar ne kadar bir fiyat skalasında olacağı belirtildi. 24,800 euro ile 34,600 euro arasında fiyat seçeneklerinin olması bekleniyor.