Petroldeki Son Durum Akaryakıt Fiyatlarını Etkileyecek mi? Uzmanlar Az Önce Açıkladı!

Brent varil petrol fiyatı güncel olarak kaç dolar? 100 doların üstünde olması nedeniyle destek ve direnç noktaları merak ediliyor. Peki benzin, motorin ve LPG hakkında neler biliyoruz? Yen bir zammın gelip gelmeyeceği merak edildi. Güncel gelişmeler ve çok daha fazlası haberimizde...

Petroldeki Son Durum Akaryakıt Fiyatlarını Etkileyecek mi? Uzmanlar Az Önce Açıkladı!

7 Nisan 2022 Perşembe 20:04

Benzine gelen indirimden sonra LPG otogazın zamlanması büyük ses getirmişti. Şimdi ise brent varil petrol fiyatındaki gelişmelere odaklanıldı. Peki bizleri fiyatlar konusunda neler beklemekte? Eğer benzin ve motorin fiyatlarına ilişkin artış haberi gelir ise araç sahipleri isyan edebilir. Daha yeni gelen zamdan sonra fiyatların bu kadar hızlı yükselmesi şaşırtıyor.

Akaryakıt Fiyatları Zamlanacak mı?

Benzin, motorin ve LPG otogazdaki son durum gözler önüne serilecek. Pek çok kişi brent varil petrol fiyatını yakından takip etmekte. Dolayısıyla 100 doların üzerinde olan brent varil petrolün 110 dolar sınırını geçmesi yeni zammın habercisi olabilir. Bunun için dikkatli olunması gerektiği bilgisi iletiliyor. Henüz zam gelişmesi meydana gelmedi fakat yakında EPDK veya EPGİS'ten haber gelebilir.

Brent Varil Petrol Kritik Seviyede

Öte yandan 100 doların altına düşmemesi nedeniyle brent varil petrolün fiyatının kritik seviyede olduğu vurgulanıyor. Söz konusu bu gelişmeyle birlikte motorin ve benzin fiyatlarına yeni zam gelir mi göreceğiz. Aynı zamanda alınan önlemler doğrultusunda petrol üretimine Mayıs ayından itibaren daha fazla ağırlık verilecek.