Petrol Ofisinden Yakıt Alanlara 500TL Hediye Kampanyasını Başlattı! Duyan Akın Etti!

Türkiye’nin akaryakıt devlerinden biri olan Petrol Ofisi, yeni yılın ilk zamlarından sonra yeni kampanyasını duyurdu. Firma, kampanya kapsamında bir sene boyunca her ay ING Kart mobil ödeme üzerinden her ay 500 liralık akaryakıt alma sözü verenlere anında 500 TL hediye sağlamaktadır. Kampanyaya katılabilmek için ING Mobil Kampanyalar bölümünden online olarak başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

Petrol Ofisinden Yakıt Alanlara  500TL Hediye Kampanyasını Başlattı! Duyan Akın Etti!

5 Ocak 2022 Çarşamba 15:25

Kampanyaya katılabilmek için bir sene boyunca aylık 500 liralık yakıt alma zorunluluğu bulunmaktadır. Ayrıca akaryakıt ödemelerinin ING Kart sahipleri tarafından Petrol Ofisi mobil uygulaması üzerinden gerçekleştirilmesi gerekmektedir. Kampanyaya katılım sözü verdiğiniz ay, ilk ay olarak kabul edilmektedir. Daha sonra gelen 11 ay boyunca kampanya devam eder. Sonraki süreçte ödeme yapılmaması durumunda kampanya devam eder ve ödeme yapılmaYan aylar eksik olarak kabul edilir.

Petrol Ofisi Hediye 500 Lira Nasıl Kazanılır?

Petrol Ofisi mobil uygulamasında ING Kart ile ödeme yaparken telefonunuzun mobil ödemelere açık olması gerekmektedir. Mobil ödeme kaydını oluşturduktan sonra uygulamada bulunan ‘’Öde-Geç’’ sekmesi ile Mobil Öde-Geç bölümüne tıklayarak plaka ve ING Kart bilgileriniZ ile akaryatıt ödemenizi yapabilirsiniz. Kampanyaya katıldıktan sonra tanımlı ING hesap kartınıza ‘’PO Aylık Yakıtınız Bizden’’ açıklaması ile 500 liralık hediye bakiye yatırılmaktadır.