Petrol Ofisinden Benzin ve Motorin Alana 50TL, Lpg Alana ise 40TL İndirim Var!

Petrol Ofisi'nin bedava akaryakıt kampanyası sürüyor. Yakın zamanda son bulacak kampanyaya ilişkin kimler benzin, motorin ve LPG hakkı elde edecek? Yapılan açıklamalarla birlikte akaryakıt harcaması yapanlara hediye edileceği belirtildi. İşte Petrol Ofisi mobil uygulaması ile değerlendirebileceğiniz fırsatlar...

Petrol Ofisinden Benzin ve Motorin Alana 50TL, Lpg Alana ise 40TL İndirim Var!

21 Mart 2022 Pazartesi 19:47

Akaryakıt kampanyasına ilişkin çeşitli detaylar merak ediliyor. Petrol Ofisi mobil ödeme ile yapacağınız alışverişlerde akaryakıtta indirim kazanabilirsiniz. Peki karşılamanız gereken şartlar nelerdir? Normalde benzin, motorin ve LPG için çeşitli detaylar merak edilse de genel olarak basit şartları karşılamanız gerekiyor.

Alışverişe Akaryakıt Hediye!

500 TL ve üzeri POGaz alımınız için 40 TL Positive Puan hediye edilecek. Petrol Ofisi mobil uygulaması üzerinden gerçekleştireceğiniz ödemelerde Positive Card üyesi istasyonlara uğramanız gerekiyor. Aslında bakarsanız kilit nokta budur. Dolayısıyla buna dikkat ederek hareket ederseniz iyi olacaktır. Kampanyanın 30 Nisan'a kadar devam edeceği belirtildi. Dolayısıyla elinizi çabuk tutmanız sizin için daha iyi olacaktır. Bu tarz kampanyaları kaçırmayıp değerlendirenlerin daha fazla akaryakıt kullanma hakkı elde ettiğini biliyoruz.

Benzin ve Motorin Kampanyası

150 TL ve üzeri 4. benzin ve motorin alışınızda ise 40 TL'lik hediye kazanabilirsiniz. Pazarama üzerinden Öde-Geç sistemi ile yapacağınız alışverişte ise 50 TL MaxiPuan hediye edilecek. Kampanyanın 31 Mart'a kadar süreceğini belirtelim.