Petrol Ofisi'nden Akaryakıt Alanlara 500 TL Hediye! Petrol Ofisi Akaryakıtta İndirime Gitti!

Petrol Ofisi ile yapacağınız akaryakıt alışverişleriyle beraber 500 TL kazanabilirsiniz. ING Bank ile ortak gerçekleştirilen bu kampanyada pek çok kişi şartları merak ediyor. Akaryakıt alışverişlerine verilen 500 TL için gerekli şartları açıklıyoruz. İşte Petrol Ofisi'nden müşterilerine büyük sürpriz...

Petrol Ofisi'nden Akaryakıt Alanlara 500 TL Hediye! Petrol Ofisi Akaryakıtta İndirime Gitti!

5 Ocak 2022 Çarşamba 12:19

Petrol Ofisi, önemli bir kampanya duyurdu. ING Bank ile anlaşmalı şekilde gerçekleşen kampanyada, akaryakıt alışverişini Petrol Ofisi'nden yapanların 500 TL hediye alacağı ortaya çıktı. Ancak bazı şartlar bulunuyor. Bu şartları karşıladığınız takdirde sizler de 500 TL alabilirsiniz. ING Kart ile alışveriş yapmak zorundasınız. En önemli koşullardan biri budur. Bir diğer koşul ise 12 ay boyunca sürecek alışveriş sözü vermenizle ilgili.

500 TL Hediye Şartları

Eğer ING Kart ile kampanyaya katılım sağlayacaksanız en önemli şartları açıklayacağız. 12 ay boyunca 500 TL'lik akaryakıt satın almalısınız. ING Kart ile alışveriş yapmanız gerektiğini unutmayın. 12 ay boyunca kesintisiz yapmanız durumunda kampanyayı bitirmiş olacaksınız. Ayrıca 500 TL'lik sınırı geçmez iseniz bir sonraki ay aynı sınırdan başlayacaksınız. Yani ilk ay 500 TL'lik alışveriş yaptıysanız ve ikinci ay 300 TL'de kaldıysanız, üçüncü ayda ikinci ayın başından başlamanız gerekiyor.

Kampanyada Son Tarih Ne Zaman?

Petrol Ofisi'ne ait kampanyada son tarihin 1 Haziran 2022 olduğu belirtiliyor. Ayrıca kampanyaya katılım sağlayacaklar 5000 kişi ile sınırlı. Dolayısıyla elinizi çabuk tutmaz iseniz kampanyaya katılım hakkı elde edemeyebilirsiniz.