Petrol Ofisi'nden Akaryakıt Alana Hediye Yağmuru Başladı! Petrol Ofisi İlk Olarak 500 Liralık Akaryakıt Hediyesi Vereceğini Duyurdu!

Petrol Ofisi akaryakıt kampanyası büyük dikkat çekti. 500 TL'lik akaryakıt hediyesine ilişkin güncel bilgileri vereceğiz. Kampanyaya katılım koşulları paylaşıldı. Son başvuru tarihi de belirtildi. Benzin ve motorin fiyatlarındaki artışa rağmen bedava akaryakıt için yapılması gerekenler nelerdir?

Petrol Ofisi'nden Akaryakıt Alana Hediye Yağmuru Başladı! Petrol Ofisi İlk Olarak 500 Liralık Akaryakıt Hediyesi Vereceğini Duyurdu!

20 Mart 2022 Pazar 19:23

Petrol Ofisi, akaryakıt konusunda büyük kolaylık sağlayacak. ING ile olan anlaşma sonrasında pek çok kişi güncel gelişmeleri merak etti. Peki kampanyada hangi şartları karşılamak gerekiyor? 500 TL'lik akaryakıt hakkı elde edebilmek için yapılması gerekenlerden söz edeceğiz. ING kredi kartı ile yapılan işlemler neticesinde sizler de akaryakıt hediyenizi alabilirsiniz. Kampanyaya ilişkin güncel bilgiler ve çok daha fazlası ortaya çıktı.

Kampanya Şartları Nelerdir?

ING kredi kartı ile Petrol Ofisi mobil ödeme noktalarından 12 ay boyunca 500 TL'lik akaryakıt harcaması yapmalısınız. Böylelikle sizler de önemli bir kampanyayı değerlendirmiş olacaksınız. ING'lilerin bu gelişmeye çok sevindiği belirtiliyor. Çünkü akaryakıt alışverişlerine düzenli olarak devam ederken üstüne hediye akaryakıt da kazanmış olacaklar.

1 Haziran'da Bitecek!

Kampanyanın 1 Haziran 2022'de sona ereceği belirtildi. Bu nedenle elinizi çabuk tutmalı ve kampanyaya katılım sağlamalısınız. Mobil uygulama üzerinden kampanyalar kısmına girdiğinizde de gerekli bilgileri elde etmeniz mümkündür. Binlerce kişinin kampanyaya ilgi gösterdiği ve zamanla daha fazla kişinin ilgileneceği belirtiliyor.