Petrol Fiyatları İyice Düştü! Akaryakıt Litre Fiyatı Az Önce Güncellendi

Akaryakıt fiyatlarında düşüş yaşanıyor. Özellikle de brent varil petrol fiyatının 110 doların altına düşmesi sevindirdi. Rusya ve Ukrayna arasındaki savaştan ötürü pek çok kişi güncel gelişmeleri takip ediyor. Akaryakıt fiyatlarındaki son durum nedir? Benzin ve motorin daha fazla düşecek mi?

Petrol Fiyatları İyice Düştü! Akaryakıt Litre Fiyatı Az Önce Güncellendi

14 Mart 2022 Pazartesi 14:41

Brent varil petrol fiyatının düşmesiyle birlikte akaryakıta yeni indirim haberi verilmişti. Benzin ve motorinde ciddi değişimler yaşandı. Pek çok kişi, son zamanda hızlı şekilde yükselen akaryakıt fiyatlarından şikayetçiydi. Üstelik belediyeler de ulaşıma çeşitli zamlar yapmak durumunda kalıyor. Ayrıca uçak ve otobüs firmaları da akaryakıtın maliyetini karşılayabilmek adına zam üstüne zam yaptı. Peki ya şimdi önemli bir indirim gelecek mi?

109 Dolara Kadar Geriledi!

Brent varil petrol fiyatı 109 dolara kadar geriledi. Hal böyle olunca akaryakıta gelecek indirim haberi merak edilmekte. İddialara göre 4 TL'lik bir fiyat düşüşünün olabileceği konuşuluyor. Güncel gelişmelere bakacak olursak yakın zamanda akaryakıta dair merak edilenler yanıt bulabilir.

Benzin ve Motorin Daha Düşecek mi?

Eğer brent varil petrol fiyatı düşmeye devam eder ise aynı şekilde benzin ve motorin de düşecektir. Çünkü ikisi aynı doğrultuda ilerliyor. Enflasyon ve akaryakıt maliyeti ile zamlar yapıldı. Dolayısıyla 2022 yılında gelen onlarca zam haberinden sonra artık indirimlerin gelmesi ve böylelikle fiyatların belirli bir seviyeye çekilmesi muhtemel.