Opet, Total, Shell ve Petrol Ofisi Akaryakıt Fiyatına Zam Geldiğini Açıkladı! İşte Benzin, Motorin LPG-Otogaz 17 Mayıs Zamlı Fiyat Listesi..

Pek çok kişinin beklediği akaryakıt zammı gerçekleşiyor. Benzin, motorin ve LPG fiyatı ne kadar artacak? İstanbul, İzmir ve Ankara'daki güncel durum gözler önüne serildi. EPGİS'ten gelecek açıklama büyük etki yarattı. İşte Mayıs 2022 itibarıyla akaryakıttaki son durum...

Opet, Total, Shell ve Petrol Ofisi Akaryakıt Fiyatına Zam Geldiğini Açıkladı! İşte Benzin, Motorin LPG-Otogaz 17 Mayıs Zamlı Fiyat Listesi..

17 Mayıs 2022 Salı 13:05

Benzin, motorin ve LPG'ye gelen zam şaşırttı. Pek çok kişinin yakından takip ettiği akaryakıt gelişmesinde fiyat artışı gözlemleniyor. Peki ya benzin ve LPG kaç kuruş arttı? Gündeme bomba gibi düşen zamla ilgili bilinmeyenleri açıklayacağız. Üstelik İstanbul, Ankara ve İzmir'deki güncel durumdan da söz edeceğiz. Pek çok kişinin yakından takip ettiği fiyat gelişmesiyle ilgili bilinmeyenleir aktarıyoruz.

Akaryakıta Zam Geliyor

Benzinin 1,68 TL zamlanması beklenirken LPG'nin ise 40 kuruşluk bir zam ile fiyatında artış yaşanacak. Dolayısıyla EPGİS'ten en kısa sürede açıklama yapılması muhtemel. Peki ya şu an için gelecek zamla beraber son fiyatlar ne olacak? Pek çok kişi bu gelişmeleri merak ediyor.

Güncel Akaryakıt Fiyatları Mayıs 2022

Yeni gelecek zamla birlikte benzin fiyatı İstanbul'da 22,8 TL'ye, Ankara’da 22,93 TL'ye, İzmir’de ise 22,94 TL'ye yükselecek. LPG fiyatındaki son durum ise İstanbul’da 11,25 lira, Ankara’da 11,47 lira ve İzmir’de 11,19 lira olacak. Dolayısıyla güncel zam fiyatlarını sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.