MTV Ödemelerine Taksit İmkanı Geldi! Araç Sahipleri MTV Ödemelerinde Rahatlayacak!

2022 yılı itibarıyla MTV ödemeleri için zam yapıldığı bildirilmişti. Bu durum, araç sahiplerini zora sokarken vatandaşların taksit seçenekleri aramalarına neden olmuştur. İş Bankası tarafından Ocak 2022 yılının son dönemine kadar geçerli olacak MTV kampanyası, vatandaşların yüreğine su serpti.

MTV Ödemelerine Taksit İmkanı Geldi! Araç Sahipleri MTV Ödemelerinde Rahatlayacak!

3 Ocak 2022 Pazartesi 16:30

İş Bankası, gerçekleştirilen kampanya hakkında şöyle bir açıklamada bulundu, ‘’Maksimum Kart veya Maksimum Mobil uygulaması ile gerçekleştirilen 300 lira ve üzeri MTV ödemelerinde 3 taksit uygulanırken İşCep ve internet bankacılığı üzerinden yapacağınız 300 lira ve üzeri ödemeleriniz için 2 taksit fırsatı uygulanmaya başlanacak.’’ Peki, kampanyanın şartları tam olarak nedir? Detaylar haberimizde.

İş Bankasından MTV Ödemeleri İçin 3 Taksit Kampanyası

İş Bankası, resmi internet sitesi üzerinden açıkladığı kampanya için şartları da belirtti. İş Bankası, MTV ödemesi yapan kişilerin taksit kampanyasından yararlanabilmeleri için kurumun ödeme yöntemleri olan İşCep, internet bankacılığı, Maksimum Kart veya Maksimum mobil uygulaması gibi seçenekleri tercih etmeleri gerektiğini söyledi. Ayrıca banka, kampanya fırsatını sadece 300 lira ve üzeri ödemeler için aktif hale getirdiğini de belirtmiştir.

Ödeme Yöntemine Göre 2 veya 3 Aylık Taksit İmkanı

İş Bankası, taksit imkanlarını da belirli bir kural çerçevesinde sağlamaktadır. İnternet şubesi veya İşCep üzerinden MTV ödemesi gerçekleştiren vatandaşlar, 2 taksit seçeneklerinden faydalanabiliyorlar. Fakat Maksimum Mobil veya Maksimum kart ile MTV ödemesini yapan kişiler, 3 taksit imkanıyla ödemelerini rahatça gerçekleştirebiliyor.