Motorine Yeni Bir İndirim Daha Geldi! Akaryakıt Fiyatları Gittikçe Düşüyor!

Akaryakıt fiyatlarında öyle bir gelişme yaşandı ki araç sahipleri buna çok sevinecek. Motorin fiyatında yeniden indirim olduğu açıklandı. Peki ya motorin kaç TL düştü? Benzindeki indirimden sonra akaryakıt fiyatlarında ciddi oranda bir düşüş meydana geliyor.

Motorine Yeni Bir İndirim Daha Geldi! Akaryakıt Fiyatları Gittikçe Düşüyor!

5 Temmuz 2022 Salı 13:48

Akaryakıt fiyatlarındaki düşüş gündeme geldi. Son zamanlarda benzin ve motorine üst üste indirim haberi geliyor. Peki güncel gelişmelere göre akaryakıt fiyatları hakkında neler biliyoruz? Brent varil petrol ve ham petrol fiyatlarındaki değişiklik gözler önüne serildi. Şimdi ise zamdan ziyade artık indirim haberleri gündeme gelmekte. Peki ya motorin bu sefer ne kadar ucuzlayacak?

Akaryakıtta Büyük İndirim!

Motorin fiyatlarındaki büyük indirim dikkatleri üzerine çekti. Pek çok kişinin merak ettiği indirim miktarı ise açıklandı. Pompa fiyatlarına yansıyacak olan değeri artık biliyoruz. Motorin fiyatı 84 kuruş ucuzlayacak. Bu gelişme ile birlikte merak edilenler yanıt bulmaya başladı.

Benzin ve Motorin Ucuzluyor!

Benzin ve motorin fiyatlarındaki ucuzluk dikkat çekiyor. Son fiyat listesine göre motorin İstanbul'da 26,66 TL'ye satılacak. Benzin ise güncel olarak 27,30 tl'den satışa sunulmakta. Önümüzdeki günlerde yeni bir indirim daha gelir mi göreceğiz.