Motorine Tekrar İndirim Geliyor! Dizel Arabası Olanlara Müjde

Akaryakıt fiyatlarına ilişkin merak edilenler yanıt buldu. Pek çok kişi güncel gelişmeleri araştırmaktaydı. Benzin ve motorin hakkında neler biliyoruz? İşte motorine gelecek indirim başta olmak üzere benzin fiyatlarındaki son durum ve çok daha fazlası haberimizde yer alacak.

Motorine Tekrar İndirim Geliyor! Dizel Arabası Olanlara Müjde

30 Mart 2022 Çarşamba 14:38

Motorin, son zamanlarda indirim haberleri ile gündeme gelmekte. Bugünden itibaren geçerli olan 1,55 TL'lik motorin indiriminin hemen ardından brent varil petrol fiyatına göre yeni bir gelişme daha yaşandı. Peki akaryakıt indirimlerine dair son durum nedir? Benzin fiyatları da ucuzlayacak mı? Benzinin şu sıralar stabil seyrettiği bilinmekte. Ancak görünen o ki fiyatlarda  yeniden bir düzenleme yapılacak.

Motorin İyice Ucuzlayacak!

1,55 TL'lik indirimden sonra bu sefer motorinde 88 kuruşluk indirim bekleniyor. Haliyle araç sahipleri bu gelişmeye sevindi. Fakat benzin için neden hiçbir indirim haberi yapılmıyor? Onun için biraz daha süre gerekebilir. Ayrıca brent varil petrol fiyatının daha fazla değer kaybına uğramasıyla birlikte benzinin de değer kaybedebileceği belirtildi.

Yakında Duyurulacak!

Öte yandan resmi açıklamanın yakında yapılması bekleniyor. Böylelikle akaryakıt fiyatlarında ne gibi gelişmeler bizleri bekliyor olacak hep birlikte göreceğiz. Brent varil petrol fiyatının 100 dolar altına inmesi durumunda akaryakıtın ciddi anlamda ucuzlayacağı biliniyor. EPGİS ve EPDK'dan çeşitli açıklamalar gelecektir.